Στήριξη στο Σικάγο

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με επιλογές από μία αναμέτρηση της MLB.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα στα προγνωστικά μπέιζμπολ θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Γουάιτ Σοξ vs Γιάνκις

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Γουάιτ Σοξ (15-14) πήραν και τα δύο παιχνίδια απέναντι στους Γκάρντιανς. Σήμερα θα ξεκινήσει στο ανάχωμα ο Ντίλαν Σιζ, ο οποίος στο τελευταίο του παιχνίδι έδωσε μόλις 1 run στα 5 inning που αγωνίστηκε. Από την άλλη, οι Γιάνκις (22-8) έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Σήμερα σαν πίτσερ θα ξεκινήσει ο άγουρος και σχετικά rookie Λουίς Γκιλ, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε σε μόλις 6 παιχνίδια δίνοντας 3 run κατά μέσο όρο.

Εκτίμηση: Ευκαιρία η καθαρή νίκη των Γουάιτ Σοξ, αφού είναι ξεκούραστοι λόγω αναβολής της προηγούμενης αναμέτρησης. Ακόμη ο Γκιλ είναι άπειρος για αυτό το επίπεδο. Έτσι, θα πάρουμε τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση διπλασιασμού στη Winmasters.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Γιάνκις
1 (-1 ΑΗ)
1.97
BET: 30 units
Fun bet
03:10
Γουάιτ Σοξ - Γιάνκις
Γουάιτ Σοξ over 7,5 run
10.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις