Έγκλημα που πρέπει να τιμωρηθεί

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ξεκίνημα εβδομάδας και ο Παναγιώτης Δογαντζης δίνει μία επιλογή από την MLB.

Καλημέρα σε όλους. Πολύ κακή μέρα η χθεσινή καθώς, οι Τουίνς κέρδισαν πιο δύσκολα απ’ ότι περιμέναμε και οι Μπρούερς δεν ….κατέβηκαν στο γήπεδο. Σήμερα στα προγνωστικά μπειζμπολ θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Τζάιαντς vs Ρόκις

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Τζάιαντς(16-12) τα ξημερώματα κέρδισαν πολύ δύσκολα τους Κάρντιναλς με 4-3. Σήμερα θα ξεκινήσει γι’ αυτούς στο ανάχωμα ο Κάρλος Ροντόν ο οποίος, ήταν κακός στο τελευταίο του παιχνίδι δίνοντας 3 run. Από την άλλη, οι Ρόκις(16-12) ήταν κάκιστοι στην Αριζόνα και μοιραία ηττήθηκαν με 0-4. Σήμερα θα ξεκινήσει για αυτούς ο Όστιν Γκόμπερ ο οποίος, είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής. Ενδεικτικά στο τελευταίο του παιχνίδι αγωνίστηκε σε 7 inning δίνοντας μόλις 2 run.
Εκτίμηση: Δεν υπάρχει ασφαλές συμπέρασμα για τον νικητή αν και κλείνω προς τους Τζάιαντς. Εμείς θα παρουμε το εξαιρετικά χαμηλό ,για την ποιότητα τω δύο ομάδων, over 6,5 run αγώνα. Οι δύο ομάδες είναι φουλ επιθετικες και παρ’ ότι ξεκινούν σήμερα καλοί pitcher, μπορούν να βγάλουν άνετα το συγκεκριμένο όριο.
Μονό
04:45
04:45 Τζάιαντς - Ρόκις
Over 6,5 run
1.90
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις