Τελικός παραμονής στην Πορτογαλία

Τελικός παραμονής στην Πορτογαλία

Προγνωστικά: Στον κρίσιμο αγώνα σωτηρίας ανάμεσα στην Μπελενένσες και τη Φαμαλικάο ποντάρει απόψε ο Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα σε όλους! Το Σάββατο η στήλη μας έσκισε και πάλι, κάνοντας 2/2 στις στοιχηματικές μας προβλέψεις. Σήμερα Δευτέρα στα προγνωστικά μας, μπορεί να μην έχει τη σούπερ δράση ωστόσο υπάρχει ένα παιχνίδι στην Πορτογαλία που μας κινεί το ενδιαφέρον και θα ασχοληθούμε μαζί του.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά Μπελενένσες – Φαμιλικάο

Παιχνίδι λοιπόν με μεγάλο κίνητρο, το οποίο και ρίχνει την αυλαία της 33ης αγωνιστικής. Ένας τελικός παραμονής για τις δύο ομάδες όπου ο ηττημένος θα έχει προβλήματα. Η ουραγός Μπελενένσες παίζει το τελευταίο της χαρτί, θέλοντας αποκλειστικά τη νίκη για να ελπίζει στο μικρό θαύμα που θέλει να πετύχει. Οι γηπεδούχοι είναι μάλλον η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με πολλά προβλήματα (οικονομικής φύσης και μη) να τους έχουν καταβάλλει, αλλά όσο οι άλλοι δεν πάνε καλά, ελπίζουν. Με τρίποντο μένουν ζωντανοί λοιπόν και θα χρειαστεί να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο γιατί τα ρίσκα τέτοια ώρα πρέπει να παίρνονται.

Στην αντίπερα όχθη η Φαμιλικάο δεν είναι σε καμία περίπτωση στην ίδια μοίρα με την αντίπαλο της, θέλοντας απλά με νίκη να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή. Αν ηττηθεί δεν θα σημαίνει πως θα πέσει αλλά θα υπάρξουν αχρείαστα μπλεξίματα και άγχος το οποίο μπορεί να λειτουργήσει με τοξικό τρόπο. Εξάλλου μετά την Μπελενένσες, έχει μόνο την Μπράγκα και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα, απέναντι σε μία πιο ποιοτική ομάδα. Οπότε η νίκη είναι μονόδρομος για να τελειώσει μία και καλή αυτή η υπόθεση.

Το παιχνίδι είναι τελικός. Οι δύο ομάδες θα ρισκάρουν και ειδικά οι γηπεδούχοι θα ανοιχτούν. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα έχει γκολ κι επιλέγουμε το goal/goal στο 1.80 της Novibet.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
22:15
Μπελενένσες - Φαμιλικάο
Goal/goal
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις