Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 9/5) – Στο «Αρτέμιο Φράνκι» το ενδιαφέρον

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 9/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 9/5) - Στο «Αρτέμιο Φράνκι» το ενδιαφέρον

Σούντσβαλ – Ντέγκερφορς (20:00): Μάχη μεταξύ ουραγών στη Σουηδία. Φαίνεται πως θα αποτελέσουν τους αδύναμους κρίκους τη φετινή σεζόν. Μόλις μια νίκη για τους γηπεδούχους σε έξι αγωνιστικές, χωρίς νίκη ακόμη οι φιλοξενούμενοι. Οριακά φαβορί και στα μάτια μου η Σούντσβαλ, αλλά δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Προτιμούμε  το over στο 1.80 στην Betshop και ας «σφαχτούν».

Χέλσινμποργκ – Νόρκεπινγκ (20:00): Δεν ενθουσιάζουν με το ξεκίνημα τους, αλλά δεν είναι και σε κακή κατάσταση. Εμφανίζουν αμυντικά θέματα και οι δύο, αν και η Νόρκεπινγκ με δύο συνεχόμενες νίκες, δείχνει να βρίσκει ψυχολογία. Ναι μεν φαβορί, αλλά δεν είναι για τόσο χαμηλά, με τη παράδοση να έχει αρκετό… ψωμί. Το αμφίτερμα στο φτωχό, αλλά τίμιο 1.80 στη Novibet.

Βάρναμο – Χάκεν (20:00): Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η Βάρναμο ακόμη, απόρροια αυτού η μονάχα μια νίκη μέχρι τώρα, απέναντι στην ουραγό Ντέγκερφορς. Η Χάκεν είναι καλά, δείχνει να πατάει καλύτερα με το καιρό, αν μη τι άλλο είναι καλύτερη ομάδα από τη γηπεδούχο. Στα μάτια μας προφανώς και υπάρχει αξία στο διπλό στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Ανταλιασπόρ – Κόνιασπορ (20:00): Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν φτάσει τα 13 αήττητα παιχνίδια. Η Κόνιασπορ μετά την ήττα από την Καραγκουμρούκ έμεινε πίσω στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Δεν είναι αξιόπιστη εκτός η Κόνιασπορ και σε συνδυασμό με το μομέντουμ της Ανταλιασπόρ, ο άσος dnb στο 1.92 στο Pamestoixima.gr, αποκτά αξία.

Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν (20:10): Σε καλή κατάσταση η Έλφσμποργκ, πήρε ψυχολογία με τις κολλητές ευρείες νίκες κόντρα σε Σούντσβαλ και Ντέγκερφορς. Η Τζουργκάρντεν δεν πείθει απόλυτα ακόμη, αλλά δεδομένα έχει ποιότητα. Αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι, δεν αντιλαμβάνομαι τον έντονο φαβοριτισμό της γηπεδούχου. Η αξία στη κόντρα και στο 1.80 της Winmasters.

Φιορεντίνα – Ρόμα (21:45): Τρεις συνεχόμενες ήττες για τους «βιόλα», και το Europa League δείχνει να απομακρύνεται. Η Ρόμα έρχεται από την πρόκριση στο τελικό του Conference League απέναντι στη Λέστερ και με ενδεχόμενη νίκη της σήμερα, αγκαλιάζει και την έκτη θέση στο πρωτάθλημα. Αρκετά ισορροπημένο το σετ, όπως το περιμέναμε για να υπάρχει αξία στη κόντρα των γηπεδούχων. Στο 2.20 το διπλό dnb στη Νovibet. 

Μπελενένσες – Φαμαλικάο (22:15): Το παλεύει με νύχια και με δόντια να σώσει την κατηγορία η γηπεδούχος. Η Φαμαλικάο οριστικά αδιάφορη πλέον, αφού ξεμπέρδεψε με το θέμα παραμονής. Πολύ οριακό το παιχνίδι, δεν έχει δυναμική η Μπελενένσες, αλλά έχει τρομερό κίνητρο και το δείχνει στο γήπεδο. Ακόμα και 1.55 στη Winmasters, το 1Χ αξίζει σαν ποντάρισμα.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις