Οι «μάχες» για την κατάκτηση των τίτλων σε Αγγλία, Ιταλία και Πορτογαλία συνεχίζονται στην COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV συνεχίζονται οι «μάχες» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε Premier League, Serie A και Liga Portugal Bwin.

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT και για τους φαν του μπάσκετ, με τις αναμετρήσεις των NBA Playoffs και το final four του FIBA Basketball Champions League να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των συνδρομητών. Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV την εβδομάδα 6-12/5 περιλαμβάνει ακόμη τένις «κορυφής», με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Ρώμη και αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε Formula 1 και W Series.

Premier League

Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2021-22 στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ συνεχίζουν να «κονταροχτυπιούνται» για τη διεκδίκηση του τίτλου. Το Σάββατο 7/5 στις 21.45, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα φιλοξενήσει την Τότεναμ, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD και ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια μέρα, η Τσέλσι, που βρίσκεται μεταξύ των θέσεων που οδηγούν στο UEFA Champions League, θα φιλοξενήσει τη Γουλβς, που διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στο UEFA Europa Conference (17.00, COSMOTE SPORT 4HD). Στις 19.30 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θέλει να διασφαλίσει τη συμμετοχή στο UEFA Europa League, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μπράιτον (COSMOTE SPORT 1HD). Την Κυριακή 8/5, στις 16.00 (COSMOTE SPORT 3HD) η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λιντς, ενώ στις 18.30 τα βλέμματα θα στραφούν στο ματς της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Νιούκαστλ (COSMOTE SPORT 3HD).

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνονται και εξ’ αναβολής αναμετρήσεις από προηγούμενες αγωνιστικές. Την Τρίτη 10/5, η Λίβερπουλ θα τακτοποιήσει την εκκρεμότητα που έχει με την Άστον Βίλα (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), την Τετάρτη 11/5, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς (22.15, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ την Πέμπτη 12/5 στις 21.45, θα δοθεί η σέντρα για το «ντέρμπι του Λονδίνου», μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K).

Serie A

Οι μάχες για τον φετινό τίτλο συνεχίζονται και στη Serie A, με τη Μίλαν και την Ίντερ να διεκδικούν «επί ίσοις όροις» την κορυφή. Τρεις αγωνιστικές, πριν το τέλος της φετινής διαδρομής, η Ίντερ υποδέχεται την Έμπολι (Παρασκευή 6/5, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD) και η Μίλαν «ταξιδεύει» στη Βερόνα για τον αγώνα με την Ελλάς (Κυριακή 8/5, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Η τρίτη στην κατάταξη Νάπολι, έχει αγώνα με την Τορίνο (Σάββατο 7/5, 16.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η τέταρτη Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Τζένοα, την Παρασκευή 6/5 (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της εβδομάδας ξεχωρίζουν τα ματς Λάτσιο-Σαμπντόρια (Σάββατο 7/5, 21.45, COSMOTE SPORT 8HD) και το Ρόμα- Φιορεντίνα, που θα «ρίξει» την αυλαία της 36ης αγωνιστικής, τη Δευτέρα 9/5 (21.45, COSMOTE SPORT 3HD). 

Liga Portugal Bwin

Σε κρίσιμη φάση βρίσκεται το Πορτογαλικό πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πόρτο έχει τη δυνατότητα να διασφαλίσει τον τίτλο της φετινής πρωταθλήτριας στον αγώνα με τη Μπενφίκα, το Σάββατο 7/5. Η σέντρα του πολυαναμενόμενου ματς θα δοθεί στις 20.00 στο Estádio da Luz. και οι τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν από το COSMOTE SPORT 9HD. Την ίδια μέρα, ξεχωρίζει και ο αγώνας της δεύτερης στην κατάταξη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Πορτιμονένσε (Σάββατο 7/5, 22.30, COSMOTE SPORT 9HD).

 

Τα NBA playoffs συνεχίζονται στην COSMOTE TV 

Τα NBA playoffs συνεχίζονται αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, με τους ημιτελικούς των περιφερειών. Οι πρωταθλητές Μπακς «έσπασαν» το πλεονέκτημα της έδρας που είχαν οι Σέλτικς, στην πρεμιέρα της σειράς, με την ομάδα της Βοστώνης να επικρατεί στο δεύτερο παιχνίδι με 109-86. Tα επόμενα 2 παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Μιλγουόκι, με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποδέχεται τους «Κέλτες», το Σάββατο 7/5 (22.30, COSMOTE SPORT 4HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) και την Τρίτη 10/5 (02.30). Το πέμπτο –αν χρειαστεί- θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12/5 (02.00). Όλη η δράση των «ελαφιών» θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 4HD. Το άλλο ζευγάρι της Ανατολής, Χιτ-Σίξερς έχει το τρίτο του ραντεβού, το Σάββατο 7/5 στις 02.00 (COSMOTE SPORT 4HD). 

Στη Δύση, την πρώτη νίκη για τα ημιτελικά, πανηγύρισαν και οι Ουόριορς επί των Γκρίζιλς, στο Μέμφις. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 8/5, όπου η σειρά θα μεταφερθεί στο Γκόλντεν Στέιτ (03.30, COSMOTE SPORT 4HD). Οι Σανς υπερασπίστηκαν το πλεονέκτημα της έδρας, στην πρεμιέρα των αγώνων με τους Μαβς. Το Σάββατο 7/5 (04.30, COSMOTE SPORT 9HD) οι ομάδες θα ταξιδέψουν για το Ντάλας για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, ενώ το τέταρτο έχει προγραμματιστεί για την prime time της Κυριακής 8/5 (22.30, COSMOTE SPORT 4HD). 

Το Final Four του FIBA Basketball Champions League 

Στην τελική ευθεία «μπαίνει» το τριήμερο 6-8/5 το FIBA Basketball Champions League, με τα κανάλια COSMOTE SPORT να αποτελούν τον αποκλειστικό προορισμό για την ανάδειξη του φετινού τροπαιούχου. Την Παρασκευή 6/5, στις 19.00 θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 7HD το τζάμπολ για τον αγώνα μεταξύ της Χάποελ Χολόν και της πρωταθλήτριας του 2017 Τενερίφης. Στις 22.00 τη σκυτάλη θα πάρει το ζευγάρι  Λούντβιγκσμπουργκ-Μανρέσα (COSMOTE SPORT 7HD). Την Κυριακή 8/5 στις 18.00 (COSMOTE SPORT 7HD) θα μεταδοθεί ο αγώνας για την τρίτη θέση, ενώ στις 21.00 (COSMOTE SPORT 5HD) το ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο μεγάλος τελικός. 

«Ταξίδι» στο Μαϊάμι για τη Formula 1 & το W Series 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, οι καλύτεροι οδηγοί των πιο γρήγορων μονοθέσιων θα διαγωνιστούν στο Miami International Autodrome, Το σιρκουί των 5.41 χιλιομέτρων, έχει 19 στροφές και 3 μεγάλες ευθείες, όπου οι πιλότοι μπορούν να φτάσουν τη μέγιστη ταχύτητα των 320 χιλιομέτρων, την ώρα. Mε τη δεύτερη νίκη του για φέτος, στην Ιταλία ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) μείωσε τη διαφορά με τον πρώτο στη βαθμολογία των οδηγών, Σαρλ Λεκλέρ. Από πολύ κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις και ο άλλος εκρόσωπος της Red Bull, Σέρχιο Πέρεζ. Ολόκληρο το πρόγραμμα του Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 8/5 (22.30, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K) ανήκει αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στο Μαϊάμι θα κάνει πρεμιέρα και το φετινό W Series, διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2019. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν το Σάββατο 7/5 (21.25) και την Κυριακή 8/5 (17.30), ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 5HD. 

Τένις «κορυφής» με τον Στέφανο Τσιτσιπά  στη Ρώμη

Στο COSMOTE SPORT 6HD θα αρχίσει από τη Δευτέρα 9/5 το τρίτο ATP Masters 1000 της χρονιάς σε χωμάτινα courts, το Internazionali BNL d’Italia. Το τουρνουά της Ρώμης θα έχει ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς συμμετέχει ο κορυφαίος Έλληνα πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς. Μαζί του στα κορτ της Ιταλικής πρωτεύουσας θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ.

«Μάχη» UFC με φόντο τον τίτλο της lightweight

Στο «Footprint Center» του Φοίνιξ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/5, στις 05.00 μια από τις πολυαναμενόμενες μάχες του UFC. Οι «μαχητές» Tσαρλς Ολιβέιρα και Τζάστιν Γκέιθτζι θα διεκδικήσουν τον τίτλο της κατηγορίας lightweight, με τον 32χρονο Βραζιλιάνο να υπερασπίζεται για δεύτερη φορά τη ζώνη του, προερχόμενος από μια θεαματική χρονιά με διαδοχικές νίκες. Ποιος θα φορέσει την πολυπόθητη ζώνη; Θα το μάθουμε αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 8HD

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις