Champions League: Τελικός με φαβορί και αουτσάιντερ

Champions League

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης συναντιούνται ξανά σε τελικό Champions League. Ποιες οι αποδόσεις για την τρίτη τους κόντρα;

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από μια συγκλονιστική ανατροπή, άφησε εκτός τη Μάντσεστερ Σίτι και πέρασε στον 17ο τελικό της ιστορίας της στο Champions League. Εκεί θα βρει τη Λίβερπουλ, η οποία με δύο νίκες απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ. Η Novibet έβγαλε ήδη αποδόσεις για το μεγάλο τελικό της 28ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Οι «μερένχες» ψάχνουν τη 14η κούπα τους και φυσικά είναι οι πολυνίκεις του θεσμού. Αντίστοιχα, η Λίβερπουλ θέλει να κατακτήσει το έβδομο τρόπαιο και να φτάσει τη δεύτερη Μίλαν.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για τρίτη φορά σε τελικό Champions League. Την πρώτη, το 1981, και πάλι στο Παρίσι, η Λίβερπουλ είχε φύγει νικήτρια με 1-0. Το 2018 στο Κίεβο, ήταν η σειρά της Ρεάλ να πανηγυρίσει με εκείνα τα αλήστου μνήμης λάθη του Κάριους. Το σκορ, 3-1.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Champions League: Οι αποδόσεις

Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, όμως φαίνεται πως -θεωρητικά- υπάρχει φαβορί κι αυτό είναι οι Άγγλοι. Η ομάδα του Κλοπ προσφέρεται στο 2.10 για να κατακτήσει το τρόπαιο στην κανονική διάρκεια, ενώ η «βασίλισσα» παίζει μέχρι και στο 3.40. Και έχουμε δει πολλές φορές φέτος, τι συμβαίνει όταν υποτιμάς τη μεγαλύτερη φανέλα του πλανήτη. Η ισοπαλία και το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους πέρα του 90λεπτου, πλασάρεται στο 3.55.

Όπως είναι λογικό κι όπως προκύπτει από τα σετ του 1Χ2, η Λίβερπουλ προσφέρεται ως γκραν φαβορί για την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» στο 1.60 ενώ αυτή του Αντσελότι στο 2.35.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις