Το παλεύει η «Βασίλισσα», ισορροπία στην Τούμπα

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε Θεσσαλονίκη και Μαδρίτη επιλέγει να ποντάρει απόψε ο Θάνος Κούρος, μεγάλο το κίνητρο στις δύο αναμετρήσεις.

Φίλες και φίλοι χαίρεται. Καιρό έχουμε να τα πούμε, έτσι δεν είναι; Κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις με κράτησαν πίσω το τελευταίο διάστημα αλλά πλέον επανερχόμαστε δυναμικά εν όψει του μεγάλου φινάλε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μην χάνουμε χρόνο όμως, τα ματς «ζεματάνε» και οι επιλογές μου βρίσκονται παρακάτω. Προχωράμε με προγνωστικά.

Δεν παραδίνεται εύκολα η Ρεάλ

Αρχίζουμε από το μεγάλο ματς της ημέρας στην Μαδρίτη. Δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι με τους Άγγλους να έχουν επικρατήσει με 4-3 στο πρώτο παιχνίδι. Κατά γενική ομολογία, μιλάμε για έναν αγώνα στον οποίο η Σίτι θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» την Ρεάλ, με την «Βασίλισσα» να μένει στο κόλπο της πρόκρισης λόγω της φανέλας, της ευρωπαϊκής τους εμπειρίας αλλά και της αστοχίας των «Πολιτών», οι οποίοι σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών αν και σημείωσαν 4 τέρματα. Στα αγωνιστικά ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπέιλ και Αλάμπα, ενώ ο Γκουαρντιόλα στους Μεντί και Γουόκερ, τη στιγμή που είναι αμφίβολοι οι Άκε και Στόουνς.

Εκτίμηση: Η Ρεάλ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διαθέτει την βαρύτερη φανέλα της Ευρώπης και τον καλύτερο φορ στον κόσμο αυτή τη στιγμή απέναντι σε μια άμυνα με ελλείψεις. Θεωρώ ότι έχει καλές τύχες μέσα στην έδρα της να στείλει το ματς έστω στην παράταση, κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει μάθει να παίρνει προκρίσεις απέναντι σε τέτοιες φανέλες. Θα πάμε με τον άσο με κάλυψη (draw no bet) σε απόδοση 2.23 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Μοιρασιά στην Τούμπα

Και από τα μεγαλεία της Ευρώπης, γυρίζουμε πίσω στην Ελλάδα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συγκροτούνται για πέμπτη φορά την φετινή σεζόν σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τα play off. Αμφότεροι πλέον χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό σίγουρο πρωταθλητή και με τον ΠΑΟΚ να έχει κλειδώσει την Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» από την δύσκολη νίκη με 3-2 επί του Πας. Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικρατεί γκρίνια για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, με τους Πειραιώτες να θέλουν την νίκη για να εκδικηθούν τον ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό τους την περασμένη εβδομάδα στο κύπελλο.

Εκτίμηση: Σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι, σίγουρα και οι δύο θέλουν την νίκη αλλά τα πόδια του στη φωτιά δε πρόκειται να τα βάλει κανείς εκ των δύο. Οι Πειραιώτες ίσως έχουν ένα παραπάνω κίνητρο, αλλά η εικόνα τους δεν πείθει ενώ για τον ΠΑΟΚ ο μεγάλος στόχος πλέον είναι το Κύπελλο. Νομίζω ότι στο τέλος της αναμέτρησης κάνεις δε θα πει όχι στην ισοπαλία, καθώς μια ήττα σε ντέρμπι δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτη. Το ενδεχόμενο στο τέλος της αναμέτρησης να μην υπάρξει νικητής το συναντάμε στο 3.20 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Χ
3.20
BET: 15 units
Fun Bet
19:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
1-1 ακριβές σκορ
5.50
BET: 5 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
1 dnb
2.23
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις