Βάλε μέσα τον… Ντουράντ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου, αλλά και στη μάχη του Ολυμπιακού στη EuroLeague έχει ο MasterBetChef.

Αγαπητοί φίλοι έφτασε επιτέλους η πιο κρίσιμη εβδομάδα, για τα μακροχρόνια προγνωστικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια για το final four της Euroleague και τους τελικούς του ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά: Mετράει η πείρα της Ρεάλ

Εδώ που φτάσαμε, μεγάλο ρόλο θα παίξει πλέον εκτός από την ενέργεια, και η πείρα από παρόμοιες καταστάσεις. H Ρεάλ από αυτή έχει μπόλικη. Ο προπονητής της Κάρλο Αντσελότι, έγινε αυτή την εβδομάδα ο πιο επιτυχημένος στην Ευρώπη, κατακτώντας τίτλο, και στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Σήμερα βέβαια τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα, άλλα στο Μπερναμπέου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν φτάνει όμως μια απλή νίκη για την πρόκριση, άλλα και διαφορά δύο γκολ, κάτι που η Σίτι δύσκολα θα επιτρέψει.

Έτσι, παίζει πολύ δυνατά το ενδεχόμενο να δούμε παράταση και πέναλτι. Εκεί, οι παίκτες της Ρεάλ σαφώς και υπερτερούν. Καταρχάς λόγω του γίγαντα – τιραμόλα, Τίμπο Κουρτουά. Άλλα και στις εκτελέσεις, δείχνουν φανερά πιο σίγουροι, με Μόντριτς, Μπενζεμά, Κρόος κ.λ.π. Ένα ειδικό στοίχημα που βρήκα σε μεγάλη απόδοση, είναι να δεχτεί κάρτα ο Τζόν Στόουνς. Αν παίξει πάλι αναγκαστικά στο δεξί άκρο της άμυνας, θα πρέπει να κυνηγάει τον ταχύτατο Βινίσιους. Κι άντε να τον πιάσεις…

Βάλτε μέσα τον Ντουράντ

Στο μεγάλο παιχνίδι του ΣΕΦ, τα πράγματα για τη Μονακό είναι απλά. Βάζει μέσα για ένα δεκάλεπτο τον… Ντουράντ, και τελειώνει η ιστορία. Πέρα, από την πλάκα, αν οι Γάλλοι κυκλοφορήσουν σωστά και με υπομονή τη μπάλα και την ακουμπήσουν όταν πρέπει στο ζωγραφιστό, τότε θα έχουν το πλεονέκτημα. Εκτός από τον Φαλ, οι υπόλοιποι ψηλοί του Ολυμπιακού, δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να κοιτάξουν στα μάτια τα θηρία της Μονακό.

Ειδικά ο Χολ μου αρέσει πάρα πολύ, με την έκρηξη και αυτό το δυνατό πάτημα πριν το κάρφωμα. Κάτι μου λέει πως ο Τζέιμς θα του προσφέρει πολλές τέτοιες φάσεις σήμερα.

Η ώρα του Παγιέτ

Εκτός των άλλων, έχω προτείνει στα μακροχρόνια προγνωστικά, να προκριθεί η Μαρσέιγ στον τελικό του Conference League και να κατακτήσει το τρόπαιο. Εξακολουθώ φυσικά να το πιστεύω, παρά την ήττα της με 3-2 στην Ολλανδία. Είναι ένα σκορ που ανατρέπεται στην καυτή Μασσαλία. Θεωρώ ότι ήρθε ξανά η ώρα να μιλήσει ο Δημήτρης ο Παγέτ, παίρνοντας πάνω του την ομάδα. Ένα γκολάκι με φάουλ μπορεί να το κάνει, αφού έχει καταπληκτικές εκτελέσεις…

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

 

Ειδικό
21:30
Ολυμπιακός - Μονακό
Over 8,5 πόντους Ν. Χολ
1.80
BET: 8 units
Ειδικό
21:30
Ολυμπιακός - Μονακό
1ος σκόρερ Ν. Χολ
15.00
BET: 2 units
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Να δεχτεί κάρτα:Στόουνς
5.50
BET: 4 units
Fun bet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Μέθοδος πρόκρισης: Ρεάλ στα πέναλτι
15.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 255.00
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Μέθοδος πρόκρισης: Ρεάλ στα πέναλτι
15.00
22:00
Μαρσέιγ - Φέγενορντ (5/5)
Γκολ Παγιέτ με εκτέλεση φάουλ
17.00
BET: 2 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Φέγενορντ (5/5)
1
2.12
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Μαρσέιγ - Φέγενορντ (5/5)
Γκολ Παγιέτ με εκτέλεση φάουλ
17.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις