Μεταφυσικά πράγματα γίνονται στο Μπερναμπέου

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στον ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος δίνοντας... τις «ευλογίες» του στους γηπεδούχους.

Καλησπέρα στην καλύτερη στοιχηματική παρέα. Πράξη δεύτερη για τον δεύτερο ημιτελικό απόψε, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι σε έναν αγώνα ιδιαίτερα αμφίρροπο και με έντονο το στοιχείο του ντέρμπι. Σήμερα στα προγνωστικά μας θα μελετήσουμε την συγκεκριμένη μονομαχία και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας στοιχηματικές προτάσεις.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Από την Μαδρίτη και το Μπερναμπέου περνάει λοιπόν το δεύτερο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης του Champions League. Οι «πολίτες» έχουν στις βαλίτσες τους το αβαντάζ του πρώτου αγώνα, το οποίο όμως θα μπορούσε να ήταν αρκετά μεγαλύτερο από το ένα τέρμα, αφού σπατάλησαν σπουδαίες ευκαιρίες. Από την άλλη, οι Μαδριλένοι (που πανηγύρισαν το πρωτάθλημα το Σάββατο) κρατήθηκαν στο ματς, χάρις στον Μπενζεμά και στα απίθανα πράγματα που έκανε πάλι ο Γάλλος, αποδεικνύοντας πως είναι… επτάψυχοι. Πλέον με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να πετύχουν ακόμα μία μεγάλη ανατροπή και να προκριθούν στον τελικό του Παρισιού, παρά την απουσία του Αλάμπα. Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετική ψυχολογία και παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, οπότε σε ένα τέτοιο παιχνίδι περαιτέρω ανάλυση δεν χωράει και πάμε αμέσως στην εκτίμηση μας.

Εκτίμηση: Πρόκειται για ένα ντέρμπι, αλλά η «Βασίλισσα» μας έχει δείξει πως στην έδρα της μπορεί να κάνει μεταφυσικά πράγματα και να κερδίσει αυτό που θέλει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Φυσικά για να επικρατήσει επί της Σίτι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά, ωστόσο θεωρούμε πως θα τα δώσει όλα και θα μπορέσει να πάρει έστω την ισοπαλία. Κρατάμε λοιπόν το αρκετά τίμιο 1Χ στο 1.76 από την Novibet και σαν περισσότερο fun bet την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό, η οποία πληρώνει στο 4.15 στην Stoiximan.

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
1.76
BET: 15 units
Funbet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Πρόκριση: Ρεάλ Μαδρίτης
4.15
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις