Ιρλανδικό… χαμηλό

Ιρλανδικό... χαμηλό

Γειά και χαρά σε όλους τους koubanezous! Μειώνονται σιγά σιγά οι επιλογές μας, αλλά δε θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να έχουμε έντονη δράση και πάλι. Σήμερα Τρίτη δεν υπάρχουν πολλά να ασχοληθούμε, αλλά διέκρινα ένα σημείο που αξίζει το ποντάρισμα μας.

Πάμε σε φίλους Ιρλανδούς και το παιχνίδι Φιν Χαρπς – Σέλμπουρν. Δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν για τους γηπεδούχους, με 3 ήττες και μια νίκη σε 4 αναμετρήσεις βρίσκονται στην 8η θέση. Τελευταίο παιχνίδι η εύκολη ήττα από τη Σάμροκ με 3-1. Από την άλλη μεριά για τη Σέλμπουρν ούτε κρύο ούτε ζέστη, βρίσκεται στην 5η θέση με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε την εντός έδρας ήττα, από τη Γουότερφοντ με 0-1.

Δε πείθουν οι γηπεδούχοι σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, παίζουν κυρίως για να κρατήσουν το μηδέν και δημιουργικά είναι κάτω του μετρίου. Δύσκολα κάνουν ακόμα και φάσεις για γκολ. Η Σέλμπουρν από την άλλη δείχνει ένα κλικ καλύτερη αυτή τη περίοδο. Και αυτή προσέχει κυρίως στην άμυνα, τα παιχνίδια της όμως έχουν ένα πιο επιθετικό τόνο, αλλά ούτε αυτή διακρίνεται για την παραγωγικότητά της. Εν κατακλείδι δύσκολο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι γενικά παίζει και πολύ το Χ. Ένα κλικ στους φιλοξενούμενους με αυτά που έχω δει, σε συνδυασμό με λίγα γκολ θα είναι η επιλογή μου.

Μονό

19:45 Φιν Χαρπς – Σέλμπουρν: Χ2 & under 2,5 (2.05)

Ρίσκο
19:45 Φιν Χαρπς – Σέλμπουρν: Χ2 & under 1,5 (3.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις