Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 25/4) – Κλείνει εισιτήριο η Γιούβε

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 25/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 25/4) - Κλείνει εισιτήριο η Γιούβε

Έλφσμποργκ – Σούντσβαλ (20:00): Ήττα έκπληξη από τη Χέλσινμποργκ για τους γηπεδούχους, που θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Η Σούντσβαλ πήρε τη πρώτη νίκη της φέτος κόντρα στη Κάλμαρ. Δεν πείθουν αμυντικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν είναι και έμπιστοι ακόμη οι γηπεδούχοι. Ρίσκο μεν, αλλά η παράδοση το ευνοεί το αμφίτερμα στο 1.84 στη Winmasters. 

Βάρναμο – Ντέγκερφορς (20:00): Έκαστες έβγαλαν μια τετράδα πολύ δύσκολων αγώνων, όχι επιτυχημένα. Ψάχνουν και οι δύο την πρώτη τους νίκη, με τους γηπεδούχους να έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία. Θα πάρουν το ποντάρισμα μου στο 2.30 στη Νovibet.

Σίριους – Χάμαρμπι (20:00): Καλά ξεκίνησε η Σίριους, αλλά η τεσσάρα από τη Μιάλμπι τη προσγείωσε απότομα. Η Χάμαρμπι με σπασμένα φρένα έχει κάνει το 4/4 δείγμα των βλέψεων της για φέτος. Θα την δυσκολέψει η γηπεδούχος, το 1.75 στη Νovibet δεν λέει πολλά στο διπλό, αλλά είναι δίκαιο.

Μάλμε – Γκέτεμποργκ (20:10): Δεύτερη γκέλα για τη Μάλμε απέναντι στη Βάρναμο. Δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, απέναντι στην Γκέτεμποργκ που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, λογικά χαμηλά ο άσος, καθώς η Γκέτεμποργκ έχει ήδη πιάσει ταβάνι με το ξεκίνημά της. Ζορίζονται οι γηπεδούχοι, έχει λογική ο άσος σε combo με under 3,5 γκολ στο 2.15 στο Pamestoixima.

Μπράγκα – Πόρτο (20:00): Δεν μπορεί να αλλάξει πολλά βαθμολογικά η Μπράγκα, η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία κόντρα στην Εστορίλ. Η Πόρτο μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια και προέρχεται από τη πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου κόντρα στη Σπόρτινγκ. Προφανώς χαμηλά το διπλό, αλλά παίζεται στο 1.85 στην Betshop.

Σασουόλο – Γιουβέντους (21:45): Δεν είχε κίνητρο κόντρα στη Κάλιαρι η Σασουόλο και ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 1-0. Η Γιουβέντους έρχεται από τη πρόκριση κόντρα στη Φιορεντίνα για το κύπελλο, αλλά γκέλαρε κόντρα στην Μπολόνια στο πρωτάθλημα. Το κίνητρο με τους φιλοξενούμενους αφού θέλουν να κλειδώσουν το εισιτήριο του Champions League. Στο 1.78 το διπλό στο Pamestoixima.

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς  (22:00): Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Νιούκαστλ η Πάλας, φαίνεται ότι δεν έχει κίνητρο μετά τον χαμένο ημιτελικό. Η Λιντς συμπλήρωσε τέσσερα αήττητη και δείχνει πως θα κλειδώσει την παραμονή εύκολα ή δύσκολα. Δεν έχει κίνητρο η Πάλας αλλά έχει ποιότητα για να βρει γκολ. Επιλογή το αμφίτερμα στo 1.70 στη Stoiximan.

Μποαβίστα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:30): Δίπλωσε τις ήττες κόντρα στην Πόρτο και είπε αντίο στο κύπελλο, μετά και το πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ. Μοναδικός στόχος να κλειδώσει τη δεύτερη θέση κόντρα στην ασταθή Μποαβίστα, που έρχεται από τη συντριβή από τη Μαρίτιμο με 4-0. Λογικά θα ψάξουν νίκη ψυχολογίας οι φιλοξενούμενοι, τίμιο το διπλό από ημίχρονο στο 2.15 στο Pamestoixima.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις