Ντέρμπι σε Λονδίνο και Μέρσεϊσαϊντ

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα ντέρμπι του Λονδίνου και του Μέρσεϊσαϊντ ενώ σημείο έχουμε και από την αγαπημένη Ιταλία.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μέτρια η χθεσινή ημέρα αλλά πιστεύω σήμερα θα τα πάμε καλύτερα, αφού πάνω από όλα έχει σημασία ότι έχουμε αρκετό κέρδος. Γιορτινή ημέρα και μετά το αρνί και το φαγοπότι έχουμε ματς και δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάω με το νησί και συγκεκριμένα με την Τσέλσι η οποία υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Γουέστ Χαμ σε ένα αρκετά κομβικό σημείο και για τις δύο ομάδες. Έχουν ματς την Πέμπτη τα «σφυριά» και σίγουρα θα παίξουν πιο προσεγμένα, αλλά η ήττα της Γιουνάιτεντ δίνει ψυχολογικό κίνητρο, αφού με νίκη την βάζουν από κάτω τους. Η Τσέλσι τώρα δύσκολα θα χάσει την 4άδα και φαίνεται σχεδόν σίγουρη για την έξοδο στο Champions League. Ντέρμπι Λονδίνου λοιπόν και θα πάμε με το αμφίτερμα αφού το κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι.

  • Συνεχίζουμε με ένα ακόμα ντέρμπι και από το Λονδίνο πάμε στο Μέρσεϊσαϊντ. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την συμπολίτισσα της, την Έβερτον. Γνωστά τα πράγματα για την Λίβερπουλ και για την κορυφή, αλλά έχει και ματς σε λίγες μέρες με την Βιγιαρεάλ, το οποίο ίσως φέρει κάποιο ροτέισον στο σχήμα του Κλοπ ή ανάλογα με την εξέλιξη να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές. Η Έβερτον βρίσκεται χαμηλά και μόλις έναν πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και γενικά η χρονιά πήγε πολύ λάθος. Μπορεί να είναι ένα ματς το οποίο να έχει τρομερές διαφορές αλλά στην Premier League έχουμε δει αρκετά και το 15άρι της Έβερτον είναι ελκυστικό αλλά θα το φέρουμε στα μέτρα μας.

  • Τέλος κλείνουμε την στήλη μας με ακόμη μία ομάδα που είναι πίσω και κυνηγάει το πρωτάθλημα. Ο λόγος λοιπόν για την Νάπολι η οποία αντιμετωπίζει την αδιάφορη Έμπολι, η οποία μάλλον δεν θα κινδυνέψει και από όσο φαίνεται έχει ξεφουσκώσει αρκετά και δεν παλεύει καν τα ματς μιας και η προηγούμενη νίκη ήταν τον Δεκέμβριο. Η Νάπολι κρατούσε το τρίποντο, αλλά στην εκπνοή δέχτηκε γκολ από την Ρόμα με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να απομακρύνεται λίγο ακόμα. Δεν τα παρατάει γιατί ξέρει την μη σοβαρότητα που έχουν η Ίντερ αλλά και η Μίλαν και σήμερα παίζει μόνο για το τρίποντο.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 2.62
16:00
Έμπολι - Νάπολι
2
1.62
18:30
Λίβερπουλ - Έβερτον
2 (+2.5 A.H.)
1.62
BET: 20 units
Μονό
16:00
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.92
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις