Ολυμπιακός – Μονακό: 0% γκανιότα**, πολλά special bets παικτών και ενισχυμένες αποδόσεις*!

Ολυμπιακός – Μονακό: 0% γκανιότα**, πολλά special bets παικτών και ενισχυμένες αποδόσεις*!

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας 1.972 παίκτες βρήκαν ακριβώς 21 γκολ στους αγώνες που είχαν επιλέξει και μοιράστηκαν 21.000 ευρώ, ενώ 6.051 παίκτες έχασαν στο… Παρά 1 (βρήκαν δηλαδή 20 ή 22 γκολ) και πήραν ένα έξτρα δώρο*!

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση τόσο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όσο και στα ποδοσφαιρικά παρκέ την Τετάρτη (20/04). Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος, η Τσέλσι παίζει εντός έδρας με την Άρσεναλ για την Premier League και στο Pamestoixima.gr τη δράση των μεγάλων αγώνων τη ζεις παραπάνω με 0% γκανιότα** και πολλά special bets! Για το Τσέλσι – Άρσεναλ είναι διαθέσιμα περισσότερα από 500 ειδικά στοιχήματα!

Όσον αφορά τη μπασκετική δράση, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό με στόχο το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα playoffs της EuroLeague, ενώ οι Σέλτικς παίζουν ξανά εντός έδρας με τους Νετς με τη σειρά στο 1-0 μετά το buzzer beater του Τέιτουμ στο Game 1! Και τα δύο αυτά παιχνίδια τα ζεις με 0% γκανιότα** αλλά και με πολλά special bets παικτών στο Pamestoixima.gr, ενώ ΟΛΟΙ οι αγώνες των playoffs του NBA είναι διαθέσιμοι μέσω Live Streaming*!

Επίσης, στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις κορυφαία απόδοση στο ειδικό στοίχημα «Ολυμπιακός πρόκριση με σκορ 3-1» (4.50)!

ΟΛΟΙ οι αγώνες του NBA με Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις