Κύπελλο Ελλάδος: Τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Κυπέλλου

Μεγάλο φαβορί ο ΠΑΟ απέναντι στην Λαμία.

Σήμερα επιστρέφει στη δράση το Κύπελλο Ελλάδος. Στις 19.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Αργότερα στις 19.30 ο περσινός κυπελλούχος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μία επανάληψη του περσινού τελικού. Οι δεύτεροι ημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδος θα γίνουν την Τετάρτη του Πάσχα 27 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία, με τον Φεντερίκο Μακέντα να μην είναι διαθέσιμος. Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι κατά τον τελευταίο μοριακό  έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο του Κυπέλλου, σε αμφότερες προκρίθηκε η Λαμία.  Παρόλα αυτά οι εταιρίες βλέπουν νίκη και πρόκριση του ΠΑΟ. Στη novibet o άσος του «τριφυλιού» κυμαίνεται στο 1.34 και η πρόκριση στο 1.18.

Είκοσι φορές έχουν κοντραριστεί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». 80% επιτυχία έχουν οι Πειραιώτες όταν το πρώτο ματς γίνεται στην Τούμπα. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα χαμογελάσει αύριο. Πάντως οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών δεν βγάζουν ξεκάθαρο φαβορί. Η νίκη του «δικεφάλου του Βορρά» πληρώνει 2.55 στη novibet, η ισοπαλία 3.25 και η νίκη του Ολυμπιακού 2.90. Όσον αφορά την πρόκριση, οι Πειραιώτες είναι το φαβορί στο 1.60.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις