Combo στον Πειραιά, τρίποντα στη Μαδρίτη

Combo στον Πειραιά, τρίποντα στη Μαδρίτη

Προγνωστικά μπάσκετ με ειδικά παικτών έχει ο Στυλιαράς από τα δύο σημερινά παιχνίδια της Euroleague σε αποδόσεις μέχρι 4.05!

Τα play off της Euroleague είναι εδώ και σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πρώτα παιχνίδια των ζευγαριών Ολυμπιακού – Μονακό και Ρεάλ – Μακάμπι. Ας δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που έβαλα στο παιχνίδι μου.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Με τη δύναμη της έδρας και του δημιουργού Σλούκα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό στο ΣΕΦ σε μία σειρά που οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί λόγω και του πλεονεκτήματος έδρας που έχουν. Η ομάδα του Μπαρτζώκα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ μέσα στη σεζόν βασιζόμενη στους «πυλώνες» Βεζένκοφ και Σλούκα. Ο δεύτερος συνεισφέρει τα μέγιστα τόσο στον τομέα του σκοραρίσματος, όσο και σε αυτόν της δημιουργίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σλούκας μοίρασε 8,4 ασίστ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague. Παίζει απίστευτα μυαλωμένο μπάσκετ παίρνοντας ως επί το πλείστον τις σωστές αποφάσεις και εκτιμώ πως θα βρει τουλάχιστον έξι τελικές πάσες κόντρα στην μέτρια αμυντική λειτουργία των Μονεγάσκων. Επιλογή οι over 5,5 ασίστ του Έλληνα γκαρντ.

Τις ασίστ του Σλούκα θα τις συνδυάσω με το over 7,5 πόντων του Ντόντα Χολ. Ο θηριώδης ψηλός της Μονακό βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα μετρώντας 5/5 over στο συγκεκριμένο line. Το match up του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα θα είναι ο Χασάν Μάρτιν, από τον οποίο είναι και πιο δυνατός σωματικά αλλά και αλτικότερος. Μπορεί ο Αμερικανός των Γάλλων να βρει τέσσερα δίποντα και να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο σημείο.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με απουσίες η «προβληματική» Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο παιχνίδι και αυτού του ζευγαριού. Οι Μαδριλένοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα χάνοντας το ένα ματς μετά το άλλο. Εξαίρεση η καλή εμφάνιση την Κυριακή κόντρα στη Μπρεογάν για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεση του σήμερα το πολυεργαλείο που ακούει στο όνομα Γκάμπριελ Ντεκ, αφού ο Αργεντίνος είναι θετικός στον Covid-19. Εκτός θα είναι και ο φόργουορντ Τέιλορ. Το κενό τους αναμένω να καλύψει σε μεγάλο βαθμό ο Άνταμ Χάνγκα. Εκτιμώ πως ο Ούγγρος θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και θα καταφέρει να βρει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στην αναμέτρηση. Εξάλλου, πετυχαίνει τουλάχιστον ένα σουτ πίσω από τα 6.75μ. στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ στην Euroleague και στα 4/5 στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Με το ίδιο σκεπτικό, θα πάμε και με το fun bet ο Αλμπέρτο Αμπάλδε να ευστοχήσει σε 2+ τρίποντα κόντρα στην Μακάμπι σε απόδοση 4.05. Ο Ισπανός είναι αρκετά καλός σουτέρ και παίρνει προσπάθειες από μακριά δίχως να διστάζει. Οι απουσίες που έχει η ομάδα του Λάσο καθιστούν αρκετά καλή ευκαιρία και το συγκεκριμένο μπετ.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
21:00
Ολυμπιακός - Μονακό
Σλούκας over 5,5 ασίστ & Χολ over 7,5 πόντοι
3.30
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χάνγκα 1+ τρίποντο
2.27
BET: 12 units
Funbet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αμπάλδε 2+ τρίποντα
4.05
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις