Επιστροφή Γκερέρο και με τη φόρμα των Μάρινερς

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Συνέχεια στις ταμειάρες του μπέιζμπολ θέλει να δώσει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές που φτάνουν μέχρι το 4.40.

Καλημέρα σε όλους. Αυτά που κάνουμε μπειζμπολικά το τελευταίο διάστημα είναι απίστευτα, καθώς τα ξημερώματα περάσαμε 3/4 επιλογές μας που έφτασαν μέχρι το 5.50 απόδοση! Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μάρινερς vs Ρέιντζερς

Πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Μάρινερς (5-5) να υποδέχονται τους Ρέιντζερς (2-7). Οι Μάρινερς έκλεισαν ιδανικά τη σειρά με τους Άστρος, καθώς επιβλήθηκαν με 7-2. Ο Ρόμπι Ρέι θα ξεκινήσει σήμερα στο ανάχωμα, ο οποίος ήταν κακός στο προηγούμενο παιχνίδι του.

Από την άλλη, οι Ρέιντζερς συνέχισαν το κακό σερί τους αφού ηττήθηκαν ξανά από του Έιντζελς με 3-8. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Τζον Γκρει, ο οποίος στην προηγούμενη αναμέτρηση είχε δώσει 3 run σε 4.1 inning.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα να ξανακάνει τόσο κακό παιχνίδι ο Ρόμπι Ρέι. Λογικά θα πιάσει τα συνήθη στάνταρ απόδοσής του. Ο Γκρέι είναι μέτριος pitcher και θα πρέπει να ξεπεράσει το ταβάνι του για να τα πάει καλά απέναντι στους πολύ καλούς hitter των Μάρινερς. Η νίκη των Μάρινερς με χάντικαπ (-1,5) σε απόδοση 2.45 στην Winmasters θα μπει στα προγνωστικά μας.

Ρεντ Σοξ vs Μπλου Τζέις

Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για αυτή την αναμέτρηση, καθώς και οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμική. Σήμερα, καθαρά λόγω έδρας, θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Εμένα πάντως μου αρέσει και θα το βάλω στα προγνωστικά μου, το over 0,5 run του Βλάτιμιρ Γκερέρο, διότι ο κορυφαίος hitter της λίγκας θεωρώ πως θα πετύχει ένα run μετά από δύο παιχνίδια ξηρασίας.

Ειδικό
02:10
Ρεντ Σοξ - Μπλου Τζέις
Γκερέρο over 0,5 run
2.25
BET: 18 units
Fun bet
02:10
Ρεντ Σοξ - Μπλου Τζέις
Γκερέρο over 0,5 home run
4.40
BET: 5 units
Μονό
04:40
Μάρινερς - Ρέιντζερς
1 (-1,5)
2.45
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις