Ρίχνει αυλαία στο 3.00 η Serie A

Ρίχνει αυλαία στο 3.00 η Serie A

Καλημέρα στην καλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική παρέα. Λίγες ημέρες αποχή πάντα είναι καλή επιλογή, μετά από συχνό ποντάρισμα. Ωστόσο, ρίχνει αυλαία -και- το τελευταίο μεγάλο πρωτάθλημα (Serie A), οπότε τα ραντάρ μου έπιασαν δυνατά σήματα που δεν γινόταν να παραβλέψω.

Δύο παιχνίδια έχω βάλει στο μάτι για σήμερα, τα μοναδικά που υπάρχει κίνητρο. Ξεκινάω με το Λέτσε – Πάρμα. Οι γηπεδούχοι παίζουν τη ζωή τους και θέλουν αποκλειστικά και μόνο την νίκη, όντας στο μείον ένα από την Τζένοα, αφού ούτε η ισοπαλία τους αρκεί, καθώς υστερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Υψηλά βρίσκουμε και τους μέσους όρους καρτών των δύο ομάδων: 2,68 – 2,22 (αντίστοιχα), αλλά και… 5,11 του άρχων της αναμέτρησης, Μαριάνι. Στοιχεία που τα κρατάμε και μας οδηγούν στο over 4,5.

Καρμπόν παιχνίδι και αυτό της Τζένοα με τη Βερόνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι γηπεδούχοι, θα χρειαστούν νίκη, μόνο σε περίπτωση νίκης της Λέτσε, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια παραμένουν «ζωντανοί» και δίνουν ραντεβού στο Καμπιονάτο και την επόμενη σεζόν. Στο 2,78 και 2,32 οι μέσοι όροι των ομάδων, στο 5,80 (!) αυτός του διαιτητή Ιράτι. Τα νεύρα και η σκοπιμότητα προς το τέλος, είναι δύο αρκετά εφικτά σενάρια, που μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα χαμηλού ρίσκου over (4,5) «κιτρινισμών» για την σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Μονά ή Δυάδα (απόδοσης 3.00)

21:45 Λέτσε – Πάρμα: Over 4,5 κάρτες (1,77)

21:45 Τζένοα – Βερόνα: Over 4,5 κάρτες (1,70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις