Τα φώτα στο «ντέρμπι της Βουργουνδίας»

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Οσέρ - Ντιζόν στην εμβόλιμη 34η αγωνιστική της Ligue 2.

Μόνο νίκη για Ροντέ

Με φουλ αγωνιστική δράση και μεσοβδόμαδα συνεχίζουν τα γαλλικά πρωταθλήματα καθώς έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ligue 1 και Ligue 2. Στο μενού σήμερα η 34η αγωνιστική της Ligue 2 και με πέντε στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, η μάχη κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα. Τρία παιχνίδια θα μας απασχολήσουν για τα προγνωστικά στοιχήματος (Ροντέ – Νανσί, Οσέρ – Ντιζόν, Αζαξιό – Δουνκέρκη), πάμε να τα δούμε…

Άλλη μία ήττα για τη Ροντέ, εν πολλοίς αναμενόμενη αυτή τη φορά (0-1 από Παρί). Χωρίς πολλές φάσεις το ματς, δέχθηκε γκολ από μια στημένη φάση και με τα όσα μας έχει δείξει επιθετικά μέσα στο ’22, δεν περιμέναμε και καμιά μεγάλη αντίδραση. Το θετικό για την ομάδα του Λορέν Περελάντ είναι ότι ηττήθηκε και η Κεβιγί και διατηρήθηκε το -1 μεταξύ τους. Απέναντί της μια Νανσί που μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει και μετά το 0-2 από τη Νιόρ, έχει πλέον να ανέβει ένα βουνό για να σώσει την παρτίδα (-10 από την 18η Ροντέ και τη θέση μπαράζ). Με λίγα λόγια αν ηττηθεί σήμερα, χαιρετάει. Θα λείψει και ο φορ Μπιρόν, πρώτος σκόρερ της Νανσί με 7 γκολ.

Πέντε φορές έχουν συναντηθεί την τελευταία τριετία οι δύο ομάδες με τέσσερεις ισοπαλίες και ένα διπλό για τη Ροντέ, αυτό του πρώτου γύρου (0-2).

Ματς ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, περισσότερο φαίνεται να το παλεύει η Ροντέ η οποία με νίκη σήμερα κάνει αποφασιστικό βήμα στη μάχη της παραμονής. Ασφαλώς εμπεριέχει ρίσκο το να ακολουθήσεις μια ομάδα που έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά αλλά αν δεν κερδίσει και την «πεσμένη» Νανσί ποιον θα κερδίσει; Ψηλά ο άσσος, αξίζει ακόμα και με draw no bet σε κάποιο παρολί. 

Ντέρμπι μίσους έχουμε στο «Αμπέ Ντεσάμπ» όπου η φορμαρισμένη Οσέρ υποδέχεται τη Ντιζόν. Οι γηπεδούχοι πέρασαν και από την έδρα της Πο (1-4) και με επτά νίκες στα εννέα τελευταία (7-1-1) βρίσκονται σε απόσταση μίας νίκης από την 2η θέση (Αζαξιό) και την απευθείας άνοδο. Σημαντικό για την ομάδα του Ζαν Μαρκ-Φυρλάν το γεγονός ότι βρίσκει λύσεις και στο σκοράρισμα η παρά την σημαντική έως τώρα απουσία του πρώτου σκόρερ Σαρμπονιέ (14 γκολ) ο οποίος σήμερα μπήκε στην αποστολή.

Ήττα για τη Ντιζόν στο εντός με την Αζαξιό (0-2), ενδεχομένως το μυαλό να ήταν ήδη στο σημερινό ντέρμπι με στόχο ασφαλώς να «κόψει» βαθμούς από την «μισητή» αντίπαλο. Δύσκολα πάντως θα κινδυνέψει η ομάδα του Πατρίς Γκαράντ καθώς το +9 της παρέχει μια καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και της δίνει την άνεση να παίξει πιο ελεύθερα. Πλήρης η αποστολή.

Αήττητη παραμένει η Οσέρ σε επτά περιπτώσεις ως γηπεδούχος απέναντι στη Ντιζόν την τελευταία 10ετία (σε Ligue 2, κύπελλο αλλά και μία αναμέτρηση για τη Ligue 1, 3-4-0). To ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει με νίκη της Ντιζόν με 3-1 σκορ.

Πιο ισχυρό το κίνητρο της Οσέρ που θέλει μόνο νίκη για να μείνει κοντά στη 2η θέση ενώ η Ντιζόν θα κάνει το παν ώστε να δυσκολέψει το έργο της. Ομάδες που δημιουργούν, σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ, έχει λογική το αμφίτερμα στο 1.96. Παράλληλα θα πάμε και σε ένα πιο «ασφαλές» combo με over 1,5 γκολ και το over 2,5 κόρνερ των φιλοξενούμενων οι οποίοι καταγράφουν 4 ανά αγώνα εκτός.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο χέρι της Αζαξιό

Από τα υπόλοιπα της Ligue 2, θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει η Αζαξιό απέναντι στη Δουνκέρκη. Πήρε διπλό στη Ντιζόν (0-3), διατηρήθηκε στο +3 από την 3η Οσέρ και με νίκη σήμερα μπορεί και να μεγαλώσει τη διαφορά αν «σκοντάψει» η Οσέρ. Η Δουνκέρκη έχασε εύκολα εντός από τη Γκρενόμπλ (0-3), έφτασε τις πέντε σερί ήττες και μοιάζει να κάνει «κοιλιά» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ακόμα πιο αρνητικό το σερί στα εκτός έδρας όπου μετρά 9 ήττες στα 10 πιο πρόσφατα, μοναδικό τρίποντο στην έδρα της Νιμ (0-1, όπου και πάλι επωφελήθηκε από αριθμητικό πλεονέκτημα).

Εύλογα χαμηλά ο απλός άσσος, διπλασιάζει αν συνδυαστεί με over 1,5. Επιλογή ενστίκτου να σκοράρουν οι γηπεδούχοι με πέναλτι.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
21:00
Ροντέ - Νανσί
1
2.42
BET: 15 units
Ρίσκο
21:00
Ροντέ - Νανσί
Χ ημίχ / 1 τελ.
5.50
BET: 5 units
Μονό
21:00
Οσέρ - Ντιζόν
Goal/goal
1.96
BET: 15 units
Combo
21:00
Οσέρ - Ντιζόν
Over 1,5 γκολ & over 2,5 κόρνερ Ντιζόν
1.85
BET: 15 units
Μονό
21:00
Αζαξιό - Δουνκέρκη
1 & over 1,5
2.15
BET: 12 units
Ειδικό
21:00
Αζαξιό - Δουνκέρκη
Αζαξιό να σκοράρει με πέναλτι
5.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις