Ζάρια στα ελληνικά ντέρμπι

Προγνωστικά Κυριακής

Κυριακάτικη στήλη για τον Blackbird που ασχολείται αμιγώς με τα ελληνικά ντέρμπι στα play off και τα προγνωστικά τους.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν τα πήγαμε καλά την Πέμπτη, επιστροφή στα προγνωστικά Κυριακής με ντέρμπι στην Ελλάδα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Κυριακής: Να συνεχίσουν το σερί του οι «πράσινοι»

Ξεκινάμε από τα δικά μας λημέρια, με το ντέρμπι των αιωνίων να είναι στα ματς που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Κόλλησε στο μηδέν στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, αν και ήταν καλύτερος, χωρίς όμως να είναι ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια και έτσι μοιράστηκε τους βαθμούς με τον πάντα μαχητικό ΠΑΣ. «Τρέχει» ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και απόψε θέλει τρίποντο για να μην μείνει πίσω στο κόλπο της τρίτης θέσης. Ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική, λόγω της αναβολής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ, με σκορ 1-1. Ο τίτλος είναι σχεδόν απίθανο να χαθεί, ενώ σίγουρα θα δοθεί προτεραιότητα στον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης στην Τούμπα.

Έχει την δυνατότητα να πάρει νίκη σήμερα ο Παναθηναϊκός και ειδικά με την ώθηση που μπορεί να δώσει η έδρα. Ο Ολυμπιακός δεν τρομάζει και έχει αδυναμίες. Δύο επιλογές με combo και ασιατικό έχουμε εδώ.

Έχει λογική το ρίσκο

Ανηφορίζουμε Θεσσαλονίκη με το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ πήρε ο Άρης, «σκαρφαλώνοντας» στην τρίτη θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο, ο οποίος έχει και ένα ματς λιγότερο. Σήμερα θέλει νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μέσα στην εβδομάδα, ο covid, χτύπησε την πόρτα στους «κίτρινους». Σημαντική η απουσία του Σάσα. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Έμεινε εκτός Conference League, όμως έχει να κρατήσει πολλά από το φετινό του ταξίδι. Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα, με non stop υποχρεώσεις, αφού μετά το αποψινό ματς, έπεται ημιτελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ο Λουτσέσκου θα πρέπει να διαχειριστεί αναλόγως το ρόστερ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ο Άρης έχει το κίνητρο, ο ΠΑΟΚ θέλει να βρει μια νίκη κόντρα στον Άρη, στα play off συνήθως το κάνει. Προέρχεται όμως από απαιτητική βραδιά την Πέμπτη και ακολουθεί κύπελλο, το οποίο και σαφώς θέλει να το κατακτήσει. Αξίζει θαρρώ το ρίσκο στο Χ. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παγώσουν τον αγώνα και δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα να δούμε ίδιο ματς με αυτό του πρωταθλήματος.

Μονό
19:30
Άρης - ΠΑΟΚ
Χ
3.00
BET: 5 units
Combo
21:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1Χ & under 3,5
1.93
BET: 20 units
Μονό
21:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Under 2 AH
2.07
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις