Με την πεπατημένη για άλλο ένα ταμείο

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Με στόχο το τρίτο σερί ταμείο, ο Παναγιώτης Δογαντζής συνεχίζει με προγνωστικά μπέιζμπολ με επιλογές που φτάνουν μέχρι το 5.25.

Καλημέρα σε όλους. Άλλο ένα απόλυτο κάναμε στη στήλη μας αφού, οι Μάρινερς και ο Χάνιγκερ μας δικαίωσαν. Σήμερα στα προγνωστικά μπέιζμπολ, θα πάμε σε επιλογές από δύο αναμετρήσεις του MLB.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Ρεντ Σοξ vs Τουίνς

Οι Ρεντ Σοξ (3-4) ήταν κάκιστοι εναντίον των Τουίνς (3-4) και μοιραία ηττήθηκαν με 4-8. Ο Πιβέττα πρόσθεσε άλλη μία κακή εμφάνιση καθώς, σε μόλις δύο inning έδωσε τέσσερα run! Σήμερα θα ξεκινήσει ο Τάνερ Χουκ ο οποίος, ήταν μέτριος στην αναμέτρηση με τους Γιάνκις αφού έδωσε τρία run σε 3.1 inning που αγωνίστηκε.  Από την άλλη, οι Τουίνς με τη νίκη τους επί των Ρεντ Σοξ έσπασαν ένα σερί δύο ηττών που είχαν. Εξαιρετικοί οι Κορέα και Πολάνκο με δύο run έκαστως. Σήμερα ξεκινάει ο Σόντ Γκρέι που ήταν εξαιρετικός στο προηγούμενο παιχνίδι του καθώς, έδωσε δύο run σε 4,2 inning.

Εκτίμηση: Η Βοστώνη θα προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι καθώς, πρέπει να φτιάξει το ρεκόρ της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Γι’ αυτό θεωρώ πως δύσκολα θα κάνει κι άλλη καλή εμφάνιση ο Γκρέι. Οπότε θα πάρουμε τη νίκη των Ρεντ Σοξ με χάντικαπ 1,5 run σε απόδοση 2.50 στη Winmasters. Ακόμη θα πάρουμε και το over 0,5 run του Μπόγκαερτς καθώς, ο βασικός hitter τους δεν έχει σκοράρει σε τρεις σερί αγωνιστικές.

Γιάνκις vs Όριολς

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύ απλά. Οι Γιάνκις (4-4) το θεωρώ πολύ δύσκολο να χάσουν ξανά από τους ελλιπέστατους Όριολς (2-5). Οι Όριολς ξεκινούν τον Τάιλερ Γουέλς ο οποίος, ήταν τραγικός στο ξεκίνημα του, καθώς έδωσε τέσσερα run σε μόλις ένα inning! Από την άλλη, οι Γιάνκις θα ξεκινήσουν με τον Τζέιμσον Τάιλον ο οποίος δίνει τρία run σε 5.2 inning που αγωνίστηκε φέτος. Μονόδρομος η νίκη των Γιάνκις αλλά δεν θα μπλέξουμε στις μικρές αποδόσεις που δίνονται. Θα πάρουμε εναλλακτικά το over 5,5 ομαδικά run των Γιάνκις.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
23:10
Ρεντ Σοξ - Τουίνς
1 (-1,5)
2.50
BET: 15 units
Ειδικό
23:10
Ρεντ Σοξ - Τουίνς
Μπόγκαερτς over 0,5 run
1.83
BET: 13 units
Fun bet
23:10
Ρεντ Σοξ - Τουίνς
Μπόγκαερτς over 0,5 home run
5.25
BET: 5 units
Μονό
02:05
Όριολς - Γιάνκις
Γιάνκις over 5,5 run
2.15
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις