Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Τιτανομαχία στο «Γουέμπλεϊ»

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Το Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ συγκεντρώνει τα φώτα στο μεγάλο ημιτελικό του FA Cup και το Bet of the Day έχει τις λεπτομέρειες.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου, με μονάχα έναν να βγαίνει νικητής στον μεγάλο ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ». Μετά τη μάχη τους πριν μια εβδομάδα για το πρωτάθλημα, συναντιούνται εκ νέου, με τον Bet of the Day να έχει φυσικά την ανάλυση.

  • Στάδιο «Γουέμπλεϊ» (90000), Λονδίνο.
  • Πέντε παιχνίδια αήττητη κόντρα στη Λίβερπουλ, η Σίτι.
  • Τελευταία παρουσία σε τελικό για τη Σίτι το 2019, που κατέκτησε και το τρόπαιο.
  • Η Λίβερπουλ πρέπει να πάει στο μακρινό 2012 για να βρει τελικό στη διοργάνωση, ενώ τελευταίος της τίτλος ακόμη πιο πίσω το 2006.
  • Σε διπλά παιχνίδια κυπέλλου η Σίτι έχει 2/2 προκρίσεις, ενώ σε μονά η Λίβερπουλ έχει 3/3.
  • Κλοπ και Γκουαρδιόλα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 23 φορές με απολογισμό από οκτώ νίκες και επτά παιχνίδια ισόπαλα.
  • «Σατανική» σύμπτωση, τις δύο φορές που Πεπ και Κλοπ βρέθηκαν αντιμέτωποι σε νοκ-άουτ ημιτελικό σε ουδέτερο γήπεδο, τα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με τον Πεπ να παίρνει τελικά τις προκρίσεις και τις δύο φορές (DFB Pokal 2014, Commuity Shield 2019).

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Σε παιχνίδι που θύμισε περισσότερο Λιμπερταδόρες, λόγω της έντασης και του πάθους, η Σίτι του Πεπ χαμογέλασε και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, απέναντι στην Ατλέτικο. Τρομερά επιτυχημένη και η φετινή σεζόν για τους «πολίτες», αφού βρίσκονται ακόμη εντός στόχων με τον πρώτο χρονικά να περνάει από το «Γουέμπλεϊ» και τη Λίβερπουλ.

Απουσίες: Κόστισε το «ροντέο» στην Ισπανία για την ομάδα του Πεπ, καθώς οι Γουόκερ και Ντε Μπρόινε αποκόμισαν τραυματισμούς που τους αφήνουν εκτός του κρίσιμου ημιτελικού. Επίσης εκτός αναμένεται ο νεαρός αμυντικός Πάλμερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιτσένκο – Γκούντογκαν, Ρόντρι, Σίλβα – Στέρλινγκ, Γκρίλις, Ζεσούς.

Stat attack: Τουλάχιστον δύο γκολ σκόραρε στα οκτώ από τα τελευταία εννιά για το FA Cup η Σίτι.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Champions League είχε γίνει με το 3-1 του πρώτου αγώνα. Είχε τη δυνατότητα για ροτέισον ο Κλοπ και ας έδωσε δικαιώματα, πήρε τη πρόκριση με την ισοπαλία 3-3 απέναντι στη Μπενφίκα. Απίστευτη χρονιά για τους «ρεντς» οι οποίοι βρίσκονται στα ημιτελικά σε FA Cup, EFL Cup και Champions League και σε απόσταση βολής στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Κλοπ, αφού οι ενοχλήσεις των Σαλάχ και Ζότα δεν θα τους κρατήσουν εκτός του κρίσιμου ημιτελικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Βαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο – Σαλάχ, Μανέ, Ντίαζ.

Stat attack: Στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ η Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Τιτανομαχία στο «Γουέμπλεϊ»

Γενικά αν βάλεις κάτω παράδοση, μομέντουμ, συμπτώσεις κλπ δε βγάζεις άκρη στοιχηματικά. Είναι όλα too much.. Τα δεδομένα λένε πως η Λίβερπουλ είναι σαφώς πιο ξεκούραστη και η απουσία κυρίως του Ντε Μπρόινε είναι παραπάνω από καθοριστική. Βασικό ποντάρισμα θα είναι η πρόκριση των «ρεντς» στο διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr.

  • Πολλές αναμένονται οι τελικές μπροστά από τις δύο εστίες. Το ενδεχόμενο δοκαριού μου κλείνει το μάτι στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.
  • Ημιτελικός μεν, αλλά το DNA των δύο ομάδων είναι φουλ επιθετικό. Αρκετά ψηλά και πάλι τα γκολ ημιχρόνου και θέλω να μάθω το γιατί…
Μονό
17:30
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Πρόκριση Λίβερπουλ
2.00
Ειδικό
17:30
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Over 0,5 δοκάρι
1.85
Γκολ
17:30
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις