Περνάει και γράφει ιστορία σε απόδοση 15.50

Στοίχημα Πέμπτης

Στοίχημα Πέμπτης: Με ειδικά στοιχήματα στην αποψινή μάχη του ΠΑΟΚ ασχολείται ο Μαυρόπουλος, έχοντας μέχρι και 15άρι.

Στην Τούμπα για την υπέρβαση 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στοίχημα Πέμπτης και το σημερινό μενού έχει την μάχη του ΠΑΟΚ για μία θέση στην τετράδα του Conference League, αλλά και όχι μόνο.

Εδώ στην Θεσσαλονίκη και όπου χτυπάει η καρδιά των φίλων του ΠΑΟΚ, υπάρχει μια άρνηση στον ύπνο. Οι φίλοι του δικεφάλου, ανυπομονούν για την αποψινή αναμέτρηση. Δύσκολα πέρασε την περασμένη Πέμπτη η αρμάδα του Λουτσέσκου στην Μασσαλία. Το 2-0 στο ημίχρονο στένεψε τα περιθώρια, όμως αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά το mentality αυτής της ομάδας. Στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης, οι «ασπρόμαυροι», παρουσίασαν ένα βελτιωμένο πρόσωπο, μείωσαν σε 2-1 με τον Ελ Καντουρί, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και την ισοπαλία, στην μεγάλη ευκαιρία του Άκπομ, λίγο αργότερα. Στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε, αφού ζήτησε αναβολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έχουν βρει την φόρμα του οι Μασσαλοί και διανύουν το καλύτερο τους διάστημα την φετινή σεζόν. Μετράνε επτά σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή της Κυριακής, κόντρα στην Μονπελιέ με 2-0.  Σειρά έχει πλέον η Ευρώπη, με το 2-1 να της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα, όμως όλα τα είναι ανοιχτά και όλα θα κριθούν στην κατάμεστη Τούμπα.  Τιμωρημένοι οι Γκέρσον, Καμαρά, Ντιένγκ, ενώ δεν τα κατάφερε τελικά ο Μίλικ και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαία ευκαιρία για μια μεγάλη και ιστορική πρόκριση. Κακά τα ψέματα, όσο και να χλευάζει κάποια μερίδα την διοργάνωση, δεν μας παίρνει να υποτιμάμε διοργανώσεις σαν ποδόσφαιρο. Με τον κόσμο στο πλάι του, θεωρώ πως μπορεί να γίνει η υπέρβαση. Αν σκοράρει πρώτος, βάζει φωτιά στο ματς. Το πιστεύω ότι θα γίνει και πληρώνει 2.30 στην Novibet. Επίσης ωραίο ειδικό είναι να σκοράρει ο Άκπομ στο 3.40. Είναι δεδομένο πως θα έχει τις ευκαιρίες του απέναντι στα στόπερ της Μαρσέιγ. Άλλωστε χρωστάει και ένα γκολ, για την χαμένη ευκαιρία του πρώτου αγώνα.

Θα κλείσω με μια βόμβα στο Pamestoixima.gr. Πολύ δυνατή απόδοση, η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα πέναλτι. Πολλές οι πιθανότητες να ξημερώσουμε στην Τούμπα και γιατί όχι αυτό να μην συνδυαστεί με κάτι καλό για την Ελληνική ομάδα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
Anytime score: 1-0
2.30
BET: 12 units
Σκόρερ
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
Γκολ Ακπόμ
3.40
BET: 8 units
Fun Bet
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
Πρόκριση: ΠΑΟΚ στα πέναλτι
15.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις