Conference League: ΠΑΟΚ μπορείς!

Conference League

Conference League: Πως βλέπουν οι εταιρίες το ενδεχόμενο νίκης – πρόκρισης του ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στην «Τούμπα», στον επαναληπτικό του 2-1 με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Ποια είναι η άποψη των στοιχηματικών εταιριών και τι κάνει ο «δικέφαλος του Βορρά» φέτος στην Τούμπα;

Από τα προκριματικά του θεσμού μέχρι και το παιχνίδι με την γαλλική ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί μία φορά στο γήπεδό του από την Κοπεγχάγη για τους ομίλους της διοργάνωσης. Έχει τέσσερις νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Τα πράγματα όμως θα είναι δύσκολα, καθώς η Μαρσέιγ περνά την καλύτερη φετινή της περίοδο, έχοντας επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι εταιρίες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στους Μασσαλούς. Η Novibet κοστολογεί το διπλό στο 2.30, τον άσο στο 3.20 και την ισοπαλία στο 3.35. Όσον αφορά την πρόκριση η γαλλική ομάδα είναι το φαβορί (1.22). Το ενδεχόμενο να περάσει η ελληνική ομάδα στους τέσσερις του Conference League πληρώνει 4.35 στη Novibet.

Ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με το πρώτο αγώνα δεν θα έχει νέους απόντες στην αναμέτρηση. Η Μαρσέιγ όμως έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των τιμωρημένων Γκέρσον, Καμαρά, Ντιένγκ. Από τη… Γαλλία θα παρακολουθεί το παιχνίδι και ο προπονητής Σαμπάολι λόγω τιμωρίας.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις