To ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

προγνωστικά

Προγνωστικά για το μεγάλο ντέρμπι της basket league από τον Λιοσάτο. Η 1η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ως τους τελικούς, κρίνεται στο ΟΑΚΑ.

Αγαπητοί φίλοι πολλοί λένε ότι προγνωστικά στα ντέρμπι δεν χωράνε. Εγώ όμως περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια ψάχνω να βρω προβλέψεις. Οι αποδόσεις είναι μεγάλες, η ένταση τεράστια και τα ματς παίζονται στο σπαθί.

Προγνωστικά basket league: Do or die για ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός ως τώρα πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Ο λάθος προγραμματισμός στη θέση του playmaker τον συνοδεύει ακόμα. Όπως και οι συνεχείς ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλές επιστροφές και η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε εντυπωσιακά. Είδαμε κατά διαστήματα το μπάσκετ που θέλει να παίζει ο κόουτς Πρίφτης, που κατά την άποψη μου, είναι από τους καλύτερους.
Σήμερα ο ΠΑΟ θα κατεβεί σχεδόν πλήρεις και με ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω και της πρόσφατης νίκης επί της Φενέρμπαχτσε. Αυτή είναι μια συνθήκη που σπάνια την είχε μέσα στη χρονιά. Να μην υπάρχουν δηλαδή μεγάλα προβλήματα απουσιών και η ομάδα να κερδίζει. Το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό φέτος για τους πράσινους. Με νίκη παίρνουν πλεονέκτημα έδρας, ανεβάζοντας κι άλλο ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, εν όψη των play off της basket league. Με ήττα, η εσωστρέφεια επιστρέφει και η χρονιά επί της ουσίας πάει χαμένη.
Ο Ολυμπιακός προφανώς και είναι σκληρός αντίπαλος, άλλα σήμερα πιστεύω ότι θα μετρήσει περισσότερο η μεγάλη θέληση και ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη.
Moνό
20:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1(+4,5)
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις