Φαβορί στην Ισπανία, γκολ στην Ιταλία

προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος αναλύει το σημερινό κουπόνι και στέκεται σε μια επιλογή από την Ιταλία και την Ισπανία στις σημερινές του επιλογές.

Χαίρεται και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Η στήλη της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε κατά το ήμισυ, με την Γουέστ Χαμ να μένει από νωρίς με δέκα και να μην μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Τα πρωταθλήματα πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία και εμείς είμαστε εδώ για να εντοπίζουμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες. Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ξεκίνημα από την Ισπανία, όπου στις 17:15 η Μαγιόρκα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η γηπεδούχος πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετράει έξι σερί ήττες. Ούτε με την αλλαγή προπονητή κατόρθωσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπόψιν ότι ο κόουτς Αγκίρε που ανέλαβε έχει θητεύσει επί μια τριετία (2006-2009) στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος». Από την άλλη η ομάδα του Σιμεόνε μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Σίτι με 1-0, δεχόμενη μάλιστα έντονη κριτική για την εμφάνιση της, καθώς δεν κατόρθωσε να κάνει ούτε μια τελική.

Εκτίμηση: Μπορεί στην Ευρώπη η εικόνα της Ατλέτικο να ήταν κακή, το πρωτάθλημα όμως είναι άλλη υπόθεση. Εκεί μετράει έξι σερί νίκες και αντιμετωπίζει μια ομάδα σε κάκιστη κατάσταση. Το διπλό στο 1,95 της Pamestoixima.gr κρίνεται δίκαιο.

Προγνωστικά Ίντερ – Ελλάς Βερόνα

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου σήμερα στις 19:00 η τοπική Ίντερ υποδέχεται τη Βερόνα. Προσωπικά, θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν το καλύτερο σύνολο της φετινής Serie A και μετά την γκέλα της Μίλαν και το διπλό στο Τορίνο κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Από την άλλη μια ομάδα η οποία αποθεώθηκε για το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που αποδίδει έχοντας κάνει ζημιά σε ουκ ολίγους «μεγάλους».

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι «καίγονται» την ώρα, που οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι εδώ και κάποιες αγωνιστικές. Ο άσος πάντως είναι χαμηλά στα μάτια μου, απέναντι σε μια ομάδα που μας πλήγωσε όταν την υποτιμήσαμε. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το goal/goal στο 1,92 της Betshop, για μια Βερόνα που διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις μέσα στο 2022 στην Ιταλία. Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει λόγω του κινήτρου της Ίντερ μπορεί να κυνηγήσει το combo του άσου σε συνδυασμό με goal/goal στο 2,99 στην ίδια εταιρία.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
17:15
Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
1.95
BET: 15 units
Μονό
19:00
Ίντερ - Ελλάς Βερόνα
Goal/goal
1.92
BET: 15 units
Μονό
19:00
Ίντερ - Ελλάς Βερόνα
1 & goal/goal
2.99
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις