Το κενό στο κέντρο, βγάζει ειδικά παικτών

προγνωστικά βόλεϊ

Προγνωστικά βόλεϊ με ειδικά παικτών έχει ο Λιοσάτος, σε μια κρίσιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Volleyleague. Μονά και combo, μέχρι 3.45.

Aγαπητοί φίλοι πέσαμε έξω στο Κύπελλο στα προγνωστικά βόλεϊ, καθώς ο Φοίνικας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Πανάξιοι κυπελλούχοι οι Θεσσαλονικείς, αν και θα μου επιτρέψετε να πω, ότι στο δεύτερο σετ, η Σύρος κάνει κανονικά το 1-1, με 27-25, άλλα ο διαιτητής ανακαλύπτει ανύπαρκτο block out. Η ψυχολογία θα άλλαζε πολύ σε εκείνο το σημείο, άλλα όπως και να έχει, η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων ήταν τελικά στον διαγώνιο. Ο Ούντρις έκανε μεγάλο ματς, την ώρα που ο Μηχάλοβιτς, δεν απέδωσε πάλι τα αναμενόμενα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά βόλεϊ: Χωρίς δεύτερο κεντρικό, που πάει ο Ολυμπιακός;

To έχω πει επανειλημμένος, άλλα δεν γίνεται να μην το επαναλάβω. Ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι έκανε λάθος προγραμματισμό και εμμένει σε αυτόν, με τα αποτελέσματα να μην τον δικαιώνουν. Οι Πειραιώτες επιμένουν να παίζουν με κεντρικό τον Ζουπάνι, που είναι διαγώνιος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση. Στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, είχε 1/10 επιθέσεις, με τέσσερις συνεχόμενες χαμένες στο κρίσιμο πέμπτο σετ. Φυσικά δεν φταίει το παιδί. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς διαγώνιους στην Ευρώπη, και το απέδειξε στο Εurovolley. ΔΙΑΓΩΝΙΟΥΣ, το τονίζω. Μάλιστα είναι πιο αποτελεσματικός από τον βασικό του Ολυμπιακού, τον Τεπάν.

Το κενό στο κέντρο, βγάζει ειδικά παικτών

Αν ο Ζουπάνι επιστρέψει στην φυσική θέση του και επιστρατευτεί ο Ανδρεάδης στο κέντρο, είναι σίγουρο ότι οι περσινοί πρωταθλητές θα ρολάρουν καλύτερα. Μέχρι να συμβεί αυτό θα χάνουνε σε όλα τα ντέρμπι, αφού ο αντίπαλος τους χτυπάει πάντα στην εμφανή αδυναμία στη θέση 3. Ειδικά η Σύρος διαθέτει δύο κορυφαίους κεντρικούς. Ο Κόστα και ο Τζούριτς αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και πάλι.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Ειδικό
19:15
Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
Κόστα over 9,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Ειδικό
19:15
Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
Τζούριτς οver 10,5 πόντοι
1.87
BET: 7 units
Combo
19:15
Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
Κόστα over 9,5 πόντοι & Τζούριτς οver 10,5 πόντοι
3.45
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις