Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις. Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μια εβδομάδα πέρασε με ευρωπαϊκες αναμετρήσεις και στο golden 21 είχες τη δυνατότητα να ποντάρεις και σε αυτά. Αν δεν πρόλαβες και θέλεις να ποντάρεις το Σαββατοκύριακο εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κολωνία – Μάιντζ: Μαθηματικά και οι δύο προλαβαίνουν εξάδα, αν γίνει λίγο ροντέο η κατάσταση. Σίγουρα δεν έχουν χαλαρώσει και οι δύο ομάδες, που παραδοσιακά στα μεταξύ τους βλέπουμε παιχνίδια με γκολ. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι αυτή τη φορά, σε ένα ματς που αναμένω σκορ.

Άρσεναλ – Μπράιτον: Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και αυτό από τη μεριά των Λονδρέζων. Βαριά ήττα από την Πάλας για την Άρσεναλ που επιθυμεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Η Μπράιτον εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε τραγική κατάσταση, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στο σκορ.

Ίντερ – Βερόνα: Έχει ζορίσει το πράγμα για την Ίντερ, η οποία πάντως προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους. Για μερικές βδομάδες τα παιχνίδια της πηγαίνουν στο όριο και η Βερόνα είναι από τις ομάδες που μπορούν να σε ζορίσουν. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι και βάσει παράδοσης, με τα γκολ να κυμαίνονται μεταξύ δύο και τεσσάρων τερμάτων λογικά.

Άγαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ: Ο Άγιαξ ξανάπιασε κορυφή και δεν σκέφτεται να την αφήσει. Επιθετικά ο «Αίαντας» είναι πανίσχυρος και με την ίδια λογική αναμένω να προσεγγίσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Σπάρτα κάνει αγώνα να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά αν προσεγγίσει πολύ παθητικά το παιχνίδι δεν έχει ελπίδες. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα μείνει χαμηλά το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη παράδοση να στηρίζει τη θεωρία.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Αϊντχόφεν – Βααλβάικ: Η ισοπαλία με τη Τβέντε ίσως έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της Αϊντχόφεν για τίτλο. Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει εξαιρετικό επιθετικό πρόσωπο. Η Βααλβάικ θεωρητικά δεν θα κινδυνέψει με την ίδια να εμφανίζεται πιο χαλαρή στα παιχνίδια της. Δύσκολα δεν θα έχουμε σκορ, ενώ και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν με γνώμονα τις πρόσφατες εμφανίσεις τους.

Σασουόλο – Αταλάντα: Δεν έχει ρεαλιστικούς στόχους η Σασουόλο, η οποία πάντως είναι σε καλό φεγγάρι. Η Αταλάντα έμεινε εκτός εξάδας, αλλά έχει ματς λιγότερο, οπότε όλοι οι βαθμοί μετράνε. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι δύο ομάδες θεωρώ πως θα έχουμε γκολ και θέαμα στο παιχνίδι.

Μπρεστ – Ναντ: Και οι δύο ομάδες διανύουν καλή περίοδο αγωνιστικά. Η Ναντ μαθηματικά έχει ελπίδες και για εξάδα, αλλά όλα αυτά στη θεωρία. Καμία από τις δύο δεν παίζει κλειστά το τελευταίο διάστημα, οπότε θεωρώ πως δεν θα το κάνουν ούτε μεταξύ τους. Η παράδοση θέλει παιχνίδια με γκολ, δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 9-10/4 για το Golden 21.
Σάββατο 9/416:30Κολωνία – Μάιντζ
Σάββατο 9/417:00Άρσεναλ – Μπράιτον
Σάββατο 9/419:00Ίντερ – Βερόνα
Σάββατο 9/421:00Άγαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ
Κυριακή 10/415:30Αϊντχόφεν – Βααλβάικ
Κυριακή 10/416:00Σασουόλο – Αταλάντα
Κυριακή 10/416:00Μπρεστ – Ναντ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις