Ευρώπες μέχρι και 4.20

Προγνωστικά

Σε Europa & Conference League στρέφεται ο Bet Minute, με τα ματς σε Λειψία, Ρότερνταμ και Λέστερ να δίνουν προγνωστικά μέχρι και 4.20.

Κυρία η Λίβερπουλ, το παστέλωσε νωρίς, πήγαμε και για ύπνο μια φορά σαν άνθρωποι. Προχωράμε με προγνωστικά σε Europa & Conference League, αφού το πρόγραμμα έχει ψωμάκι.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Πολλά τα 26 λεπτά

Τσεκάρω τα lines στο ματσάκι της Λειψίας με την Αταλάντα και βλέπω το early γκολ στο 1.88 με το όριο στο 26ο λεπτό στη Stoiximan. Υψηλό το θεωρώ για δύο ομάδες φύσει επιθετικές και με αρκετά αμυντικά θέματα. Κυρίως για τους Ιταλούς που ο Γκασπερίνι με τις αμυντικές απουσίες που έχει, δεν ξέρει τι ενδεκάδα να κατεβάσει. Μπροστά βέβαια είναι οκ. Οι Γερμανοί είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα το κυνηγήσουν το προβάδισμα από νωρίς. Δεν με νοιάζει ποια θα το βάλει, αρκεί να είναι πριν το 26’.

Ευρώπες μέχρι και 4.20

Επιθετικό ταλέντο και… μπόσικες άμυνες

Συχνό φαινόμενο το goal/goal στα πρώτα ημίχρονα των Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας. Θυμίζω πως οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και στους ομίλους του Conference League, με το ματς στην Τσεχία να επιβεβαιώνει το ποντάρισμα που θα πάρουμε και σήμερα. Φυσικά, το goal/goal στα πρώτα 45 λεπτά με το Pamestoixima να πληρώνει μέχρι και 4.20 το ενδεχόμενο. Πολύ ταλέντο μπροστά από αμφότερες, ενώ και η μπόλικη θολούρα στην άμυνα δεν λείπει από καμιά τους.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Τέλος, πετάγομαι μέχρι το Λέστερ εκεί όπου οι «αλεπούδες» του Ρότζερς υποδέχονται την Αϊντχόφεν. Έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν των Άγγλων, η Ευρώπη είναι το μόνο αποκούμπι της. Για τους Ολλανδούς υπάρχει ακόμη ο στόχος του πρωταθλήματος, αλλά μετά την γκέλα στην έδρα της Τβέντε, είναι δύσκολα τα πράγματα. Α, έχουν και τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άγιαξ. Ξέφυγα. Στο διά ταύτα, παίζουμε late στο 1.85 εδώ μιας και καμιά τους δεν τα παρατά ενώ είναι σύνολα με τα ίδια χαρακτηριστικά με Φέγενορντ και Σλάβια. Ικανότατες επιθετικά, τρικυμίες αμυντικά.

Early
19:45
Λειψία - Αταλάντα
Γκολ πριν το 26’
1.88
BET: 15 units
Μονό
19:45
Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας
Goal/goal στο πρώτο ημίχρονο
4.20
BET: 5 units
Late
19:45
Λέστερ - Αϊντχόφεν
Γκολ μετά το 73’
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις