Η μπάλα στους άσσους

Η μπάλα στους άσσους

Προγνωστικά NBA: Δέκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι NBA και ο Σταμάτης Πίντζος ασχολείται αποκλειστικά με ειδικά παιχτών.

Για φουλ του άσσου θα πάμε στις σημερινές αναμετρήσεις του NBA, μιας και εστιάζουμε σε τρεις πόιντ γκαρντ που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Προγνωστικά NBA: Luca… magic στην Ουάσιγκτον

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Ντάλας Μάβερικς (48-29) ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον για να αντιμετωπίσουν τους Γουίζαρντς (33-43).  Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Σλοβένο πόιντ γκαρντ των Μάβερικς, Λούκα Ντόνσιτς που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας. 35,34 και 32 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια. Με 29,9 πόντους μ.ό.  ολοκλήρωσε τον μήνα Μάρτιο. Στους 29,5 πόντους βρίσκεται το όριο των πόντων του, εννέα φορές το ξεπέρασε στο διάστημα που αναφέραμε (9 στα 14).

Η εξαιρετική του κατάσταση σε συνδυασμό με το αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν οι γηπεδούχοι, οδηγούν στο  ότι δεν θα δούμε κάποιο blowout και ο Σλοβένος θα πάρει και πάλι μεγάλο χρόνο συμμετοχής για  να οδηγήσει το Ντάλας στη νίκη με ακόμη μια φοβερή εμφάνιση.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Προγνωστικά NBA: Ευκαιρία στο 1.88

Ο επόμενος πόιντ γκαρντ που απασχολεί, θα βρίσκεται στο παρκέ του Toyota Center, στο Χιούστον. Οι Ρόκετς (20-57) υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς (28-49) σε μια αναμέτρηση χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, με ψηλό σκορ και άπλετο χώρο και χρόνο στους νεαρούς παίχτες των ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Η προσοχή  στραμμένη για ακόμη μία φορά στον Νταβιόν Μίτσελ, τον άσσο των Κινγκς. Σκοράρει 24 πόντους μ.ό. στα τελευταία πέντε παιχνίδια, από τότε που βρήκε την ευκαιρία λόγω τραυματισμών βασικών παιχτών να αποτελέσει την πρώτη επιθετική επιλογή των ‹‹βασιλιάδων››. Το όριο των πόντων το βρίσκουμε στο 21,5 και δεν μπορούμε το αγνοήσουμε. Μόλις μία φορά σε αυτά τα παιχνίδια δεν το ξεπέρασε μένοντας στους 21, απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Με το 1.80 του Μάρεϊ για τα play off

Ο τελευταίος άσσος για σήμερα είναι ο ηγέτης των Σαν  Αντόνιο Σπερς (31-45), Ντεγιούντε Μάρεϊ. Απέναντι στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς (27-49) έρχεται αντιμέτωπος σήμερα και αναμένουμε να τον δούμε να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Καίγονται για τη νίκη οι Σπερς ώστε να μείνουν στην δέκατη θέσης της δύσης και θα στηριχτούν και πάλι στον Μάρεϊ.

Εδώ το όριο των πόντων το βρίσκουμε στο 24,5. Ολοκλήρωσε τον Μάρτιο με 27,2 πόντους και 9,2 ασσίστ. Μόλις τέσσερις φορές δεν ξεπέρασε το συγκεκριμένο όριο  πόντων στο διάστημα αυτό, ενώ στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στους Μπλέιζερς, στις 23/3 τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους και 7 ασσίστ.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω​

Μονό
02:00
Ουάσιγκτον Γουίζαρντς - Ντάλας Μάβερικς
Λ.Ντόνσιτς over 29,5 πόντοι
1.85
BET: 10 units
Μονό
03:00
Χιούστον Ρόκετς - Σακραμέντο Κινγκς
Ντ. Μίτσελ over 21,5 πόντοι
1.88
BET: 10 units
Μονό
03:30
Σαν Αντόνιο Σπερς - Πόρτλαντ Τρείλ Μπλέιζερς
Ντ. Μάρει over 24,5 πόντοι
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις