Φορτσάρουν μετά το 30’ οι «αετοί»

Προγνωστικά

Προγνωστικά από την πορτογαλική Liga NOS έχει ο Bet Minute στη στήλη της Παρασκευής σε αποδόσεις μέχρι και 2.45.

Σχεδόν ένα ημίχρονο είχαμε περιθώρια για το late γκολ στο αφρικάνικο, μηδέν εις το πηλίκο από Τυνησία και Μάλι. Πολύ βαρύ αυτό, ας πούμε. Το βράδυ, στα λάτιν, η Κολομβία το έβαλε στο 45’+4’, πληρωθήκαμε το διπλό ημίχρονο, μετριάσαμε λίγο τη χασούρα. Προχωράμε με προγνωστικά στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων που πλέον μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Το αγαπημένο τέταρτο της Μπενφίκα

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο κουπόνι της Παρασκευής είναι αυτό ανάμεσα σε Μπράγκα και Μπενφίκα. Μπορεί αμφότερες να μην κυνηγούν κάτι χειροπιαστό, καθώς οι μεν γηπεδούχοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν την τρίτη θέση αλλά δεν μπορούν να πέσουν και κάτω από την πέμπτη. Οι δε φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλισμένα τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο δύσκολα θα πάρουν το απευθείας εισιτήριο από τα χέρια της Σπόρτινγκ.

Παραδοσιακά όμως, τα μεταξύ τους ματς έχουν τη δική τους αίγλη. Γκολ, ξύλο, ένταση, όλα είναι στο πρόγραμμα. Συνυπολογίζοντας και τα στατιστικά, κατέληξα να αγοράζω το γκολ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, στο 2.45 από τη Stoiximan.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στατιστικό που επιβεβαιώνει σε μεγάλο ποσοστό η Μπενφίκα, έχοντας σκοράρει 19 φορές στο συγκεκριμένο διάστημα. Οι εννιά από αυτές, εκτός έδρας. Το αγαπημένο της τέταρτο γαρ…

Ειδικό
22:15
Μπράγκα - Μπενφίκα
Γκολ μεταξύ 31’-45’
2.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις