Σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, για ένα late γκολ

προγνωστικά

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στέκεται ο Bet Minute, αναλύοντας προγνωστικά από τις ζώνες Αφρικής και Νοτίου Αμερικής.

Το ρεπό ήταν υπεραπαραίτητο μάγκες μου. Πήξαμε στην μπάλα ένα πεντάμηνο, έπρεπε να πάρουμε καμιά ανάσα. Κι εμείς κι αυτοί. Λίγο πριν την επανέναρξη λοιπόν, κρίνονται κάποια απ’ τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ. Δύο ματς θα απασχολήσουν τα προγνωστικά μου απ’ τα προκριματικά. Ένα από την Αφρική κι ένα από τη Νότια Αμερική.

Προγνωστικά Τυνησία – Μάλι

Και τι δεν έκανε αυτός ο αμίμητος Μούσα Σισάκο στο πρώτο ματς. Εμ έβαλε μπροστά στο σκορ την Τυνησία με αυτογκόλ, εμ αποβλήθηκε πέντε λεπτά μετά αναγκάζοντας το Μάλι να παίξει για ένα και πλέον ημίχρονο με δέκα παίκτες. Ξαναλέω. Αμίμητος. Ακόμα κι έτσι βέβαια, θα μπορούσε το Μάλι να σώσει την ισοπαλία αλλά φευ. Τώρα είναι αναγκασμένο να παίξει ρέστα στην Τύνιδα.

Η Τυνήσιοι, μπορούν κάλλιστα να παίξουν για το αποτέλεσμα. Αυτό έκαναν και στο πρώτο ματς. Ούτε που κουνήθηκαν απ’ όταν προηγήθηκαν, αρκούμενοι σε αυτό το 0-1. Θα πάνε τώρα το ματς σε υψηλό ρυθμό, όταν τους κάνει και το Χ; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Ωστόσο, μοιραία κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς θα ανοίξει. Δεν μπορεί να συμβεί και κάτι άλλο. Τι παίζουμε; Βλέπω το line της Stoiximan για late γκολ στο 62’ και ειλικρινά, τα μάτια μου γουρλώνουν. Μα, late στο 62’ ρε μάγκες; Φέρ’ το ‘δω το 1.87.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προνγωστικά Βενεζουέλα – Κολομβία

Τι έχουμε εδώ; Έχουμε τελευταία αγωνιστική στον όμιλο της Νοτίου Αμερικής. Τα απευθείας εισιτήρια κλείδωσαν, μένει η πέμπτη θέση που οδηγεί στο μπαράζ. Για την οποία πέμπτη θέση, ερίζουν Περού, Κολομβία και Χιλή. Στέκομαι στο ματς των «καφετέρος».

Τι θέλουν αυτοί; Θέλουν νίκη στη Βενεζουέλα και στραβοπάτημα του Περού. Δεν είναι κι απίθανο. Τίγκα στο άγχος οι Περουβιανοί, δεν θέλει και πολύ για να γίνει η κηδεία. Αντίθετα, πιο χαλαρή περιμένω την Κολομβία αφού εδώ που έφτασε δεν έχει κάτι να χάσει.

Πιστεύω πως θα μπει να καθαρίσει όσο πιο νωρίς γίνεται κόντρα στην ουραγό Βενεζουέλα κι ύστερα να στήσει αυτί στα ραδιοφωνάκια ή μάτι στα tablet προκειμένου να περιμένει τα ευχάριστα από τη Λίμα. Το διπλό στο ημίχρονο, παίζεται ακόμα και στο 2.20 στο Pamestoixima.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Late
22:30
Τυνησία - Μάλι
Γκολ μετά το 62’
1.87
BET: 20 units
Μονό
02:30
Βενεζουέλα - Κολομβία
2 ημίχρονο
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις