Δυάδα play off, MVP και bonus Σέλτικς

στοίχημα NBA

Στοίχημα NBA: Βραδιά με μπόλικο ενδιαφέρον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Σταμάτης Πίντζος ποντάρει σε μονά και δυάδα.

Ανέλπιστες ήττες χθες για Γουόριορς και Νετς, ο Τέιτουμ ήταν και πάλι ασταμάτητος και πέρασε το μονό αποδεκτό των πόντων του. Πλούσιο και το σημερινό πρόγραμμα με εννέα αναμετρήσεις και θα ασχοληθούμε με τις τέσσερις εξ’ αυτών. Ένα μονό αποδεκτό, μια δυάδα, και κάτι έξτρα από Σέλτικς συνθέτουν το σημερινό πλάνο στο στοίχημα NBA.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση οι Σάρλοτ Χόρνετς (39-36) υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς (44-31) στις 2:00 τα ξημερώματα. Σε τιμές φαβορί προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι Νάγκετς, που όμως δεν μας πείθουν να τους εμπιστευτούμε. Ενθουσιώδης ομάδα οι Χόρνετς, προέρχονται από μεγάλη νίκη στην έδρα των Νετς, δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν κερδίσουν και τους Νάγκετς. Την εμπιστοσύνη μας δεν χάνει πάντως ο ηγέτης της ομάδας των Νάγκετς και υποψήφιος για back to back ΜVP, Νικόλα Γιόκιτς.

Αναμένεται ανταγωνιστικός αγώνας με ψηλό σκορ (το όριο του over/under είναι στο 233,5) πράγμα που θα βοηθήσει και στο ζητούμενο, το οποίο είναι να σκοράρει over 26,5 πόντους ο σέντερ της ομάδας του Ντένβερ. Θα βρεθεί και πάλι στο παρκέ για πολύ ώρα και θα κρίνει και πάλι την πλειοψηφία των επιθέσεων της ομάδας του. Μέσα στο Μάρτιο σκοράρει 29,7 πόντους μέσο όρο (ο πιο παραγωγικός του μήνας φέτος) και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει.

Δυάδα στο 2,67 με κίνητρο

Στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης, οι Νικς (33-42) φιλοξενούν τους Σικάγο Μπουλς (43-31) με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Ξεκάθαρα τα πράγματα για τις δύο ομάδες. Οι μεν Νικς διανύουν ακόμη μία χρονιά δίχως να πετύχουν κάτι, μιας και το τραίνο των play off πέρασε και φάνηκαν και πάλι ασυνεπείς στο ραντεβού τους (πολύ δύσκολο έως απίθανο να προλάβουν την 10η θέση), οι δε Μπουλς θα είναι στα play off και χρειάζονται νίκες για να αποσπαστούν από Ράπτορς και Καβαλίερς που είναι στο κατόπι τους, γλιτώνοντας το play-in tournament.

Το Σικάγο προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς που τους έδωσε προβάδισμα για την 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας και αναμένεται να δώσει και την απαραίτητη ώθηση να κλείσουν με νίκες τη κανονική διάρκεια, παρότι μέσα στο Μάρτιο τρέχουν σερί τεσσάρων νικών και οχτώ ηττών (κυρίως με τις πολύ δυνατές ομάδες της λίγκας). Στα θετικά ότι πλέον παρατάσσονται πλήρεις με μοναδικό απόντα εδώ και καιρό τον βασικό πόιντ γκαρντ Λόνζο Μπολ.

Οι γηπεδούχοι Νικς δείχνουν αρκετά καλό πρόσωπο στο μήνα που διανύουμε (8-6), αλλά έχουν ξεμείνει από κίνητρο. Τα play off απομακρύνθηκαν και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Εντός έδρας μάλιστα δεν τα καταφέρνουν και ιδιαίτερα καλά με 15 νίκες σε 36 αγώνες.

Με την post season εν όψει θα ακολουθήσουμε το κίνητρο των «Ταύρων».

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Τοπικό ντέρμπι στο Τέξας στις 3:00 τα ξημερώματα, με τους Χιούστον Ρόκετς (20-55) να υποδέχονται τους Σαν Αντόνιο Σπερς (30-44).

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά βέβαια, καθώς εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι γηπεδούχοι Ρόκετς βρίσκονται στον πάτο της δυτικής περιφέρειας με μοναδικό μέλημα τους την ανάπτυξη των νεαρών και ταλαντούχων παιχτών που διαθέτουν. Δεν παρατάνε τα παιχνίδια διεκδικούν ότι μπορούν από το καθένα, αλλά ως εκεί.

Οι Σπερς αποτελούν ομάδα τους προπονητή τους, του σπουδαίου Γκρέγκ Πόποβιτς και παρότι δεν διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες -πλην του Ντεγιούντε Μάρεϊ- θα διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο play – in tournament μέχρι τέλους. Βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ενδέκατη θέση της δύσης, μία νίκη πίσω από τους απογοητευτικούς Λέικερς και θα τους κυνηγήσουν μέχρις εσχάτων.

Μια επικράτηση απέναντι στους Ρόκετς θα έπρεπε να ήταν δεδομένη, αν θέλουν να πετύχουν το στόχο τους. Λογικά πολύ χαμηλά οι τιμές της απλής νίκης, θα την επιλέξουμε με χάντικαπ.

Στοίχημα NBA: Κελτών επέλαση

Ένα έξτρα σημείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, προκύπτει από το πολύ δυνατό παιχνίδι των Τορόντο Ράπτορς (42-32) με τους Μπόστον Σέλτικς (47-28).

Φοβερή ομάδα οι γηπεδούχοι Ράπτορς, θα δώσουν τη μάχη τους μέχρι τέλους διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην ανατολική περιφέρεια. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική και θα μετρήσει για το αν τελικά θα βρίσκονται στην 6αδα που δίνει απευθείας το εισιτήριο για τα play off. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται οριακά μία νίκη πάνω από τους έβδομους Καβαλίερς.

Από τις πλέον εντυπωσιακές ομάδες της λίγκας οι φιλοξενούμενοι Μπόστον Σέλτικς. Ξέφρενη η πορεία τους που τους οδηγεί στην κορυφή της ανατολής μετά και τη χθεσινή τους εντός έδρας νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και την ήττα των Σίξερς στο Φοίνιξ.

Οι ομάδες στις τέσσερις πρώτες θέσεις της ανατολής αυτή τη στιγμή βρίσκονται σχεδόν ισόβαθμες (47-28 για Βοστώνη και Μαϊάμι, 46-28 για Φιλαδέλφεια και Μιλγουόκι) και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τελική κατάληξη. Ένα προβάδισμα θα το δώσουμε όμως στους Σέλτικς λόγω της εξαιρετικής αγωνιστικής τους εικόνας. Μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μακριά ξεκινώντας με tην κορυφή της περιφέρειας.

Απών ο ρολίστας Μαλάχι Φλιν για τους γηπεδούχους. Χωρίς τον βασικό σέντερ Ρόμπερτ Γουίλιαμς οι Σέλτικς, πιθανόν να είναι διαθέσιμος ο πολύ χρήσιμος βετεράνος πάουερ φόργορντ/σέντερ Αλ Χόρφορντ.

Ντέρμπι το παιχνίδι. Βρίσκουμε αξία να πάμε προς τη μεριά των φιλοξενούμενων Σέλτικς ειδικά από τη στιγμή που δίνονται σε τιμές αουτσάιντερ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό παίκτη
02:00
Σάρλοτ Χόρνετς - Ντένβερ Νάγκετς
Ν. Γιόκιτς over 26,5 πόντους
1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.67
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Σικάγο Μπουλς
2
1.53
03:00
Χιούστον Ρόκετς – Σαν Αντόνιο Σπερς
2 (-5,5)
1.75
BET: 10 units
Μονό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
2
2.47
BET: 5 units
Μονό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
2 (+4,5)
1.88
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις