Προγνωστικά σνούκερ: Όλα ή τίποτα στο 31.00

προγνωστικά σνούκερ

Το Gibraltar Open φτάνει στην κορύφωσή του και οι στοιχηματικές προκλήσεις είναι πολλές.

Η ημέρα που ξημερώνει είναι πολύ σημαντική για τα προγνωστικά σνούκερ. Τα αποτελέσματα του τουρνουά του Γιβραλτάρ θα κρίνουν κι άλλα πράγματα, τα οποία αναλύσαμε στο ειδησεογραφικό μας κομμάτι. Στοιχεία που καλό είναι να λάβουμε υπόψη όταν θα πάμε να παίξουμε στοίχημα.

Να τονίσουμε εδώ, για τους λιγότερο έμπειρους, ότι όλα είναι πιθανά. Από τη στιγμή που όλοι οι αγώνες (και ο τελικός) κρίνονται στα τέσσερα νικηφόρα frames, ακόμα και ο Μπεν Χάνκορν ή ο Σοχέιλ Βάχεντι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Ωστόσο, είναι λογικό ο τίτλος του φαβορί να ακολουθεί τους πιο δυνατούς παίκτες. Κυρίως τον Νιλ Ρόμπερτσον και τον Τζαντ Τραμπ.

Ο τελευταίος, πάντως, θα έχει δύσκολο έργο στη φάση των «16». Ο Ρίκι Γουόλντεν κέρδισε με σχετική άνεση τους τρεις χθεσινούς αγώνες του, πετυχαίνοντας τέσσερα century breaks. Δεν αντιμετώπισε κάποιον πολύ δυνατό αντίπαλο – αφού και ο Τζόου Γιουελόνγκ δεν είναι στα καλύτερά του. Αλλά παίζει σταθερά εδώ και μήνες και κάποια στιγμή θα δικαιωθεί. Δεν θα ποντάρουμε, ωστόσο, ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο. Δεν είναι τόσο απλό. Αλλά να νικήσει τον Τραμπ, είναι ικανός. Με κάλυψη (αβάντζο 1,5 frame), η απόδοση είναι ικανοποιητική.

Αν συνδυαστεί σε δυάδα με την «καθαρή» νίκη (με χάντικαπ 1,5 frame) του Γούλαστον επί του Χάνκορν, στη «μάχη των Μπεν», τότε το κέρδος είναι μεγαλύτερο. Ο Γούλαστον πήρε ψυχολογική ώθηση με τη χθεσινή νίκη επί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν και είναι ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Χάνκορν, ο οποίος παίζει για πρώτη φορά στους «16» ενός βαθμολογούμενου τουρνουά.

Θα κυνηγήσουμε το κέρδος με άλλη μια καλή δυάδα. Το over 5,5 στο αμφίρροπο ματς του Τζίμι Ρόμπερτσον με τον Ντινγκ Τζουνχούι, συνδυασμένο με τη νίκη του Ρόμπερτ Μίλκινς επί του Λιου Χαοτιάν.

Ο Ντινγκ συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Πέτυχε τρεις άνετες νίκες την Πέμπτη (με πιο σημαντική εκείνη επί του Γκάρι Γουίλσον) και διψά για έναν τίτλο, που θα του τονώσει το ηθικό ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Έχει καλή παράδοση κόντρα στον Τζίμι Ρόμπερτσον, με 4/4 νίκες. Ο Άγγλος, όμως, σημείωσε πέντε century breaks στους τρεις χθεσινούς αγώνες και προέρχεται κι από τη μεγάλη νίκη επί του Τζον Χίγκινς. Στη χειρότερη περίπτωση, αναμένουμε να κερδίσει δύο frames.

Ο Μίλκινς, πάλι, πέτυχε μια επική ανατροπή επί του Μαρκ Άλεν στον 3ο γύρο. Έχανε με 3-1, γλίτωσε το respot στο 5ο frame λόγω ενός κακού positional shot του Βορειοϊρλανδού και κατόπιν έβγαλε τις ξεχασμένες αρετές του στο τραπέζι. Μήπως είναι σημάδι, όχι μόνο ότι θα νικήσει τον Λιου (ο οποίος για πρώτη φορά φέτος φτάνει μακριά σε ένα τουρνουά), αλλά και κάτι πιο μεγάλο;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλούς έμπειρους παίκτες να ζουν το όνειρό τους σε ηλικία βετεράνου. Ο Τζο Πέρι είναι το πιο φρέσκο παράδειγμα – αν και είχε κατακτήσει τίτλο και πριν το φετινό Welsh Open. Ο Μίλκινς δεν έχει σηκώσει τίποτα ως επαγγελματίας. Ούτε στα παλιά PTC, που είχαν ίδια μορφή με το Gibraltar Open, δεν γεύτηκε αυτήν τη χαρά.

Μας κάνει κλικ και κάτι ακόμη. Πριν από δύο εβδομάδες, στην Αττάλεια, ο Μίλκινς είχε γίνει… ρεντίκολο επειδή μέθυσε στο πάρτι που οργάνωσε για τα 46α γενέθλιά του. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο, να μην αναγνωρίσει τον πρόεδρο της WPBSA, Τζέισον Φέργκιουσον και να τον βρίσει στις τουαλέτες – περιστατικό που αδυνατούσε να θυμηθεί όταν συνήλθε! Το θέμα πήρε διαστάσεις στα βρετανικά ΜΜΕ και ο Άγγλος άσος τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Γι’ αυτό μας μπήκε η ιδέα ότι μπορεί όλο αυτό να «γυρίσει» υπέρ του στο Γιβραλτάρ. Ιδίως μετά τον τρόπο με τον οποίο νίκησε τον Άλεν, σαν να είναι γραμμένο στο πεπρωμένο του να δικαιωθεί. Είναι και το 31.00 της απόδοσης, οπότε ένα ταλιράκι, θα το ρίξουμε. Κι ας μην κάτσει.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.50
11:00
Τραμπ - Γουόλντεν
2 (+1,5)
1.87
11:00
Χάνκορν - Γούλαστον
2 (-1,5)
1.87
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.90
11:00
Τζ. Ρόμπερτσον - Ντινγκ
Over 5,5 frames
1.55
12:00
Λιου - Μίλκινς
2
1.87
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Κατάκτηση Gibraltar Open
Ρόμπερτ Μίλκινς
31.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις