Στοίχημα Patent (πατέντα): Τρεις επιλογές με επτά στοιχήματα

Στοίχημα Patent

Στοίχημα Patent: Ποιος είναι ο δημοφιλής αυτός τύπος στοιχήματος; Τι είναι και πως παίζεται; Γιατί έχει πολλαπλά κέρδη;

Το στοίχημα patent (ή πατέντα) είναι εξαιρετικά δημοφιλές, όχι μόνο ανάμεσα σε έμπειρους, αλλά και σε πιο άπειρους παίχτες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν απαιτεί παρά μόνο τρεις σωστές προβλέψεις, οι οποίες συνδυάζονται μεταξύ τους για να αποφέρουν πολλαπλάσια κέρδη.

Ας υποθέσουμε πως κάποιος που στοιχηματίζει στο ποδόσφαιρο νιώθει σίγουρος για το αποτέλεσμα τριών αγώνων. Αν στοιχηματίσει στον καθένα ξεχωριστά ή σε μια τριάδα, τα κέρδη του θα είναι σχετικά μικρά. Αν, όμως, το στοίχημά του είναι patent, τα κέρδη του είναι περισσότερα. Όχι, όμως, και οι προβλέψεις που πρέπει να κάνει.

Αναλυτικότερα, το patent αποτελείται από επτά στοιχήματα. Πρόκειται για:

  • 3 μονά (στοιχήματα Α, Β και Γ)
  • 3 δυάδες (ΑΒ, ΑΓ, ΒΓ)
  • 1 τριάδα (ΑΒΓ)

Καθένα από τα προηγούμενα γράμματα συμβολίζει την πρόβλεψη (ή την ομάδα που προέβλεψε ως νικήτρια, αν θέλετε) του παίχτη. Οι παραπάνω συνδυασμοί μπορούν να φέρουν πολλαπλά κέρδη.

Για παράδειγμα, αν κάποιος έπαιζε τρία μονά στοιχήματα (όλα με απόδοση 1,20) των 10 ευρώ και κέρδιζε, θα είχε καθαρό κέρδος 6 ευρώ (αφαιρώντας τα 30 ευρώ που ξόδεψε στα δελτία του). Αν οι τρεις ίδιες προβλέψεις συνδυάζονταν, όμως, σε ένα patent, τα καθαρά κέρδη του θα ήταν περισσότερα από 26 ευρώ (αφαιρώντας τα 70 που ξόδεψε). Χάρη στην ιδιαιτερότητά του αυτή (λίγες προβλέψεις, μικρό ρίσκο και καλή ανταπόδοση), το patent είναι αρκετά δημοφιλές και στους αρχάριους παίχτες.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ αυτή την εβδομάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις