Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 25/3) – Γκολ και θέαμα σε όλες τις διοργανώσεις

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 25/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 25/3) - Γκολ και θέαμα σε όλες τις διοργανώσεις

Νορβηγία – Σλοβακία (19:00): Διεθνές φιλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν προκρίθηκαν στο Μουντιάλ. Οπότε, είναι ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν πράγματα. Η Νορβηγία έχει μία αρκετά ταλαντούχα και νεανική ομάδα, ενώ η Σλοβακία έχει ένα έμπειρο, ποιοτικό ρόστερ. Υπάρχουν ονόματα που ξεχωρίζουν και στις δύο ομάδες, κυρίως στις επιθέσεις. Το αμφίτερμα βρίσκεται σε απόδοση 2.07 στο Pamestoixima.

Εντέλα – Πιστογιέζε (19:00): Έντονο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι σε τροχιά play off και οι φιλοξενούμενοι σε τροχιά play out. Η Πιστογιέζε κινδυνεύει και με απευθείας υποβιβασμό, ενώ η Εντέλα είναι εξασφαλισμένη στα play off. Ομάδα έδρας οι γηπεδούχοι με πέντε σερί νίκες. Στις αναμετρήσεις των φιλοξενούμενων έχουμε συνήθως γκολ και θέαμα. Αμφίτερμα και εδώ σε απόδοση 1.84, στη Betshop.

Μαυροβούνιο U21 – Ιταλία U21 (19:30): Το Μαυροβούνιο βαθμολογικά έχει ελπίδες πρόκρισης, όμως στην ουσία δεν φαίνεται να προλαβαίνει το τρένο. Οι Ιταλοί είναι δεύτεροι στον όμιλο, με δύο παιχνίδια λιγότερα. Το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι τρομακτικό, για αυτό το επίπεδο. 2-3 γκολ είχαν πολλές αναμετρήσεις και των δύο ομάδων και η επιλογή βρίσκεται σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Ρουμανία – Ελλάδα (20:15): Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ρουμανία, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν κλειστά και αμυντικά. Στην προϊστορία έχουμε λίγα έως καθόλου γκολ. Οι Ρουμάνοι εντός δεν έχουν δεχθεί γκολ εδώ και τρεις αναμετρήσεις. Σίγουρα η Ελλάδα δεν θα ρισκάρει επιθετικά, οπότε το under 2,5 δείχνει καλή επιλογή σε απόδοση 1.54 στη Novibet.

Βοσνία – Γεωργία (21:45): Από τρεις σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έρχονται από τρεις σερί νίκες. Ο προπονητής της Βοσνίας κάλεσε νέα πρόσωπα και πιθανότατα κάποιοι θα κάνουν ντεμπούτο. Αρκετά φορμαρισμένο το ρόστερ της Γεωργίας, με την ψυχολογία της ομάδας να βρίσκεται στα ύψη. Το παιχνίδι αναμένεται ισορροπημένο και το σετ αποδόσεων υποτιμά τους φιλοξενούμενους.

Σαραγόσα – Αμορεμπιέτα (22:00): Αναμέτρηση για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι δεν κυνηγούν κάτι βαθμολογικά, όμως έχουν τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και παλεύουν για την σωτηρία, όμως πρέπει να καλύψουν μία διαφορά εννιά βαθμών. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα έδρας και δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να χαριστούν. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.98, στο Pamestoixima.

Γαλλία – Ακτή Ελεφαντοστού (22:15): Με αρκετές απουσίες οι Γάλλοι και κάποια νέα πρόσωπα, όμως ακόμη κι έτσι το ρόστερ τους είναι υπερβολικά ολοκληρωμένο. Νέα πρόσωπα θα έχουν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εκτός έδρας πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά αμυντικά. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε σερί νίκες, με τρομερές εμφανίσεις επιθετικά. Αναμένεται ένα δυνατό φιλικό, το οποίο λογικά στην αρχή θα είναι ισορροπημένο. Λογικό φαβορί οι Γάλλοι.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις