Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00

Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00

Το Ιταλικό πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και ήρθε η ώρα για τα τελευταία μακροχρόνια Serie A

Η διακοπή των εθνικών ομάδων είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για πιο μακρινές προβλέψεις. Άρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για τα τελευταία μακροχρόνια Serie A της σεζόν.

Στην Ιταλία τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, κατά την γνώμη μου, εκτός από την τετράδα και τον ουραγό. Οπότε, το πρωτάθλημα, η εξάδα και δύο θέσεις υποβιβασμού μένουν ανοιχτές. Το εντυπωσιακό είναι πως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ η πιο φορμαρισμένη άμυνα της κατηγορίας μάχεται για τον υποβιβασμό. Θα τα δούμε όμως αναλυτικότερα.

 Μακροχρόνια Serie A

 Υπόθεση πρωτάθλημα

 Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Μίλαν 66 (2.25)

 Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Νάπολι 63 (3.75)

 Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Ίντερ 60* (3.75)

Εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα και η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

  •  Η Μίλαν δείχνει να είναι το φαβορί, όμως προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Κυρίως γιατί στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις κερδίζει με το ζόρι και κάτι μου λέει πως σύντομα θα γκελάρει (με Τορίνο ή Τζένοα).
  •  Η Ίντερ* από την άλλη έχει το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ, αλλά έχει και τάσεις αυτοκτονίας. Η αδυναμία της, κόντρα στις κλειστές άμυνες, θα της κοστίσει σίγουρα.
  •  Τρίτο φαβορί η Νάπολι, η οποία για μένα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο. Η πόλη διψάει για ένα τίτλο και οι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν θέλουν να μείνουν στην ιστορία, κυρίως ο Ινσίνιε.

 Υπόθεση τετράδα

Η τετράδα εκτιμώ πως έχει κλείσει. Μίλαν, Ίντερ, Νάπολι και Γιουβέντους έχουν καπαρώσει τις θέσεις και δεν δείχνει καμία άλλη ικανή για να τις κοντράρει.

 

 Υπόθεση εξάδα

  Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00  Ρόμα 51 (1.75) 

  Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Αταλάντα 51* (1.25)

Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00Λάτσιο 49 (2.10)

  Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Φιορεντίνα 47* (3.75)

 Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00  Σασουόλο 43 (30.00)

 

Στην εξάδα υπάρχει η μεγαλύτερη κόντρα, καθώς οι διεκδικητές είναι πέντε. Βάζω στο παιχνίδι και την Σασουόλο, γιατί χρόνος υπάρχει και οι «Νεροβέρντι» δείχνουν ασταμάτητοι.

  • Πρώτο φαβορί είναι η Αταλάντα, η οποία όμως δείχνει πως ζορίζεται αρκετά να ανταπεξέλθει σε Ευρώπη και πρωτάθλημα ταυτόχρονα. Έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς και δείχνει για πρώτη φορά να έχει επιθετικό πρόβλημα, κυρίως κόντρα σε κλειστές άμυνες. Γενικότερα όμως δεν με πείθει πως έχει εξασφαλίσει την θέση της.
  • Δεύτερο φαβορί η Ρόμα, κυρίως εφόσον επικράτησε της ανταγωνίστριας Λάτσιο. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει και αυτή την Ευρώπη στο κεφάλι της, όμως φαίνεται να το διαχειρίζεται καλύτερα. Οι «Τζιαλορόσι» καταφέρνουν όταν δεν μπορούν να κερδίσουν, να μην χάνουν και έτσι πάντα παίρνουν κάτι από τις αναμετρήσεις τους.
  •  Τρίτο φαβορί η Λάτσιο, που δέχθηκε ήττα – μαχαιριά από την Ρόμα και αυτό αναμένεται ή να την ξυπνήσει ή να την βυθίσει τελείως. Η ομάδα του Σάρι τα πηγαίνει εξαιρετικά με τις μικρομεσαίες ομάδες, αλλά είναι αδύναμη στα ντέρμπι. Έχει επικίνδυνο πρόγραμμα και θα πρέπει να γίνει εξαιρετική διαχείριση, για να μπει στην εξάδα.
  • Η Φιορεντίνα είναι το τέταρτο φαβορί και βρίσκεται σε αυτή τη θέση, διότι είχε μέχρι προσφάτως τον Βλάοβιτς. Μετά την φυγή του Σέρβου, έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού και τα γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο συγκριτικά με πριν. Οι «Βιόλα» δεν δείχνουν ικανοί να χτυπήσουν την εξάδα, παρά το γεγονός πως βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως θέλει χρόνο προσαρμογής στην επίθεση. 
  •  Πέμπτο φαβορί και υποψήφια έκπληξη είναι η Σασουόλο . Οι «Νεροβέρντι» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και καλούνται να καλύψουν μία διαφορά οκτώ πόντων. Δύσκολο σίγουρα, όμως όχι ακατόρθωτο. Η Σασουόλο δεν είναι μόνο η πιο φορμαρισμένη ομάδα, αλλά έχει και την πιο φορμαρισμένη επίθεση. Το κίνητρο των παικτών είναι εξαιρετικά μεγάλο, κυρίως ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00

Υπόθεση σωτηρία

 Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Σπέτσια 29 (1.07)

  Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00Κάλιαρι 25 (1.52)

 Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00 Βενέτσια 22* (3.00)

  Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00  Τζένοα 22 (3.00)

Οι αποδόσεις είναι για την επιλογή να μην υποβιβαστεί η ομάδα

Εδώ το μόνο σίγουρο είναι πως η Σαλερνιτάνα θα είναι ουραγός. Όσον αφορά την δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί, θεωρώ πως θα είναι η Βενέτσια. Η ομάδα του Ζανέτι δεν δείχνει ικανή να αλλάξει την κατάσταση, διότι οι εμφανίσεις της είναι καταδικαστικές για την παραμονή. Έτσι, κατά την άποψη μου, μένει μία θέση ανοιχτή και η Τζένοα δείχνει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη.

  • Η Τζένοα με την έλευση του Μπλέσιν έχει παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Δείχνει τρομερή συνέπεια στην άμυνα και έχει καταφέρει σε οκτώ αγωνιστικές να δεχθεί μόλις δύο γκολ. Κράτησε το μηδέν κόντρα σε Ρόμα, Ίντερ και Αταλάντα. Το πρόβλημα της όμως είναι το γεγονός πως δεν σκοράρει. Έτσι, στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της, έχει επτά ισοπαλίες και μία νίκη. Πάραταύτα, θεωρώ πως είναι εξαιρετικά άτυχη, καθώς δεν έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων, αλλά στο τελείωμα. Πρέπει να καλύψει μία διαφορά τριών βαθμών και δείχνει ικανή γι’ αυτό.
  •  Η πρώτη ομάδα που θα πρέπει να ανησυχεί, με την φόρμα της Τζένοα, είναι η Κάλιαρι. Η ομάδα του Ματζάρι βρίσκεται σε πτωτική πορεία και παρουσιάζει σημαντικό επιθετικό πρόβλημα. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος κουβαλούσε μέχρι τώρα την επίθεση, όμως δεν έχει σκοράρει εδώ και έξι αγωνιστικές.
  •  Ακόμη, στο κόλπο του υποβιβασμού βρίσκεται και η Σπέτσια. Ο Τιάγκο Μόττα έχει πάρει έξυπνες νίκες και σημαντικούς βαθμούς, όμως ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει. Αρχικά, έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, καθώς της έχουν μείνει τέσσερις αναμετρήσεις με μεγάλες ομάδες ( Ίντερ, Λάτσιο, Αταλάντα, Νάπολι), ενώ έχει εκτός έδρας την Τορίνο, την Έμπολι και την Ουντινέζε. Επιπλέον, έχει γίνει προβλέψιμη στο παιχνίδι της και δύσκολα θα κοντράρει κάποια φορμαρισμένη ομάδα. Υπάρχει όμως η ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής την επόμενη αγωνιστική, καθώς υποδέχεται την Βενέτσια.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μακροχρόνια Serie A: Ειδικά παικτών

Εδώ η υπόθεση του πρώτου σκόρερ θα κριθεί ανάμεσα στον Ιμόμπιλε (1.75) και τον Βλάοβιτς (2.00). Προσωπικά πιστεύω περισσότερο στον Τσίρο, όμως δεν θα επεκταθώ.

Θα σταθώ περισσότερο στον Άμπραχαμ και στο γεγονός πως μόλις έσπασε ένα μεγάλο ρεκόρ, είναι σε φόρμα και η ομάδα του έχει κίνητρο. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στα 15 γκολ και το όριο που δίνεται είναι το over 18,5. Άρα, θέλουμε τέσσερα γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις, δύο εκ των οποίων είναι με την Σαλερνιτάνα και την Βενέτσια εντός έδρας.

Εκπλήξεις του 3.00 και του 30.00

 

Μακροχρόνια
Άμπραχαμ
Over 18,5 γκολ
1.70
BET: 10 units
Μακροχρόνια
Ρόμα
Να τερματίσει στις πρώτες έξι θέσεις
1.75
BET: 20 units
Μακροχρόνια
Τζένοα
Να μην τερματίσει στις τρεις τελευταίες θέσεις
3.00
BET: 10 units
Μακροχρόνια
Σπέτσια
Να τερματίσει στις τρεις τελευταίες θέσεις
6.00
BET: 3 units
Μακροχρόνια
Σασουόλο
Να τερματίσει στις πρώτες έξι θέσεις
30.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις