Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Clasico νούμερο… 249!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Bet of the Day Κυριακής με το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη, το clasico, Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα.

Το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, το clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, δεσπόζει στο πρόγραμμα της Κυριακής και φυσικά τα προγνωστικά της στήλης Bet of the Day δε θα μπορούσαν να λείψουν.

  • «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (81.044), Mαδρίτη.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Πέρασε με άνεση από τη Μαγιόρκα (0-3) και ανέβασε τη διαφορά από τη Σεβίλλη στους δέκα βαθμούς. Φαίνεται πως παίζει μόνη της πλέον στην κούρσα για τον τίτλο.

Απουσίες: Η μεγαλύτερη απώλεια του «clasico» δεν είναι άλλη από τον Μπενζεμά, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ερωτηματικό αποτελεί ο αντικαταστάτης του Γάλλου, με τον Αντσελότι να έχει αρκετές επιλογές. Ο Ροντρίγκο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις που είχε και αναμένεται να βρει χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο – Κρος, Κασεμίρο, Μόντριτς – Ασένσιο, Ίσκο, Βινίσους.

Stat Attack: Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Την Πέμπτη πήρε διπλό στην έδρα της Γαλατασαράι με 2-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις σκοράροντας τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Απουσίες: Εκτός τους μακροχρόνια απόντες (Φατί, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπαλντέ), ο Τσάβι έχει μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιο αυτό του Σετζίνιο Ντεστ, με τον Ντάνι Άλβες να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Παίζεται μια θέση στην τριάδα της επίθεσης, μεταξύ Ντεμπελέ και Τραορέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγεν – Ντάνι Άλβες, Πικέ, Γκαρσία, Άλμπα – Ντε Γιόνγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι  – Φεράν Τόρες, Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ (Τραορέ).

Stat Attack: Η Μπάρτσα μετρά πέντε σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Clasico νούμερο... 249!

Η Ρεάλ θέλει να προσθέσει ακόμα μια νίκη στην φετινή της κούρσα προς τον τίτλο, αλλά η Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι πλέον στον πάγκο και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της. Πολύ αμφίρροπο το αποτέλεσμα για αυτό θα πάμε στα γκολ. Θεωρούμε ότι θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν για αυτό θα επιλέξουμε το anytime score 1-1 που πληρώνει σαφώς καλύτερα από το goal/goal.

  • Δεν αποκλείεται η Μπαρτσελόνα να παίξει στο κόκκινο, αφού θέλει εκτός από τη νίκη να πείσει με την εμφάνισή της. Συνεπώς, το over 3,5, μπαίνει στα υπόψιν.
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 1-1
2.40
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Over 3,5
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις