Το μενού έχει combo, ισοπαλίες και ειδικά παικτών

Το μενού έχει combo, ισοπαλίες και ειδικά παικτών

Γεμάτο αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Ιταλίας, με combo στο 3.80, ειδικά παικτών και μονά.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι σημερινές αναμετρήσεις στη Serie A, καθώς το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι έντονο. Στα προγνωστικά Ιταλίας έχουμε δυάδες με combo και ειδικά παικτών.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Ιταλίας

Βενέτσια – Σαμπντόρια

Αγώνας πρώτου γύρου: Σαμπντόρια – Βενέτσια: 1-1

Το μενού έχει combo, ισοπαλίες και ειδικά παικτών Η Βενέτσια βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα, αντιμετωπίζει μία βασική της αντίπαλο, στην υπόθεση παραμονή και το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ο θάνατος σου, η ζωή μου». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και αν θέλει να σωθεί πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Η επιθετική τριάδα των Αράμου, Οκερέκε και Ανρί δείχνει εξαιρετικά ικανή και το γκολ εκτιμώ πως θα έρθει, πιθανότατα σε κάποια γρήγορη αντεπίθεση από τα πλάγια. Το θέμα είναι εάν θα ανταπεξέλθει αμυντικά.

Το μενού έχει combo, ισοπαλίες και ειδικά παικτών Η Σαμπντόρια έχει μπει στο παιχνίδι της παραμονής, όμως με νίκη σήμερα ξεφεύγει στους επτά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Βασικές αιτίες της θέσης της είναι η άμυνα της και οι εκτός έδρας εμφανίσεις. Έρχεται από τρεις σερί ήττες γενικά και από έξι συνεχόμενες ήττες εκτός. Επιθετικά δείχνει ικανότατη, όμως στην άμυνα της έχει αρκετά κενά. Η δυάδα Καπούτο, Κουαλιαρέλα μπορεί να μετατρέψει μισή φάση σε γκολ, οπότε πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτεί να σκοράρει. Πάντως, στην Βενετία πηγαίνει για δύο αποτελέσματα.

Έμπολι – Ελλάς Βερόνα

Αναμέτρηση πρώτο γύρου: Ελλάς Βερόνα – Έμπολι: 3-4

Το μενού έχει combo, ισοπαλίες και ειδικά παικτών Η Έμπολι βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει, όμως πρέπει επιτέλους να σηκώσει κεφάλι. Έχει να πανηγυρίσει νίκη από τον Δεκέμβρη, ενώ έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Ειδικότερα, οι εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι γεμάτες με γκολ και θέαμα καθώς οι έξι, από τις επτά, τελευταίες είχαν goal/goal & over 2,5. Το δημιουργικό κομμάτι έχει αναλάβει ο Μπαϊράμι, ο οποίος εκτελεί και τα στημένα.

Το μενού έχει combo, ισοπαλίες και ειδικά παικτών Η Ελλάς Βερόνα βαθμολογικά ενδιαφέρεται μόνο για την δεκάδα και όπως φαίνεται έχει καπαρώσει την θέση. Επιθετικά δείχνει τρομερή την φετινή σεζόν, όμως αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Στις δέκα, από τις έντεκα, τελευταίες αναμετρήσεις της είχαμε goal/goal ή over 2,5. Συνήθως, όταν αντιμετωπίζει ομάδες ίδια δυναμικότητας καταφέρνει να πάρει την νίκη. Η απουσία του Ίλιτς είναι σημαντική, καθώς ο νεαρός μέσος είναι βαρόμετρο για το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα

Εδώ θα ασχοληθώ με ειδικά παικτών. Ξεκίνημα με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος έχει να σκοράρει εδώ και τέσσερις αγώνες και είναι κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, η ομάδα θέλει ένα ξέσπασμα και ο Σέρβος είναι αυτός που πρέπει να σηκώσει το επιθετικό κομμάτι στην πλάτη του.

Συνεχίζω με τον Τζούριτς της Σαλερνιτάνα, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο. Η ικανότητα του με το κεφάλι είναι το λιγότερο εξαιρετική και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Η Σαλερνιτάνα έχει τεχνίτες παίκτες, ως εκτελεστές στα στημένα και όλοι ψάχνουν το κεφάλι του Βόσνιου επιθετικού.

Μονό
13:30
Βενέτσια - Σαμπντόρια
Χ
3.35
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.80
13:30
Βενέτσια - Σαμπντόρια
Χ2 & over 1,5
2.00
16:00
Έμπολι - Ελλάς Βερόνα
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.11
16:00
Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα
Γκολ Βλάχοβιτς
1.85
16:00
Έμπολι - Ελλάς Βερόνα
Μπαϊράμι: 1+ σουτ στην εστία
1.70
BET: 5 units
Ειδικό
16:00
Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα
Τζούριτς: 1+ σουτ στην εστία
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις