Γκολ στο πρωτάθλημα, έκπληξη στο κύπελλο

Προγνωστικά: Γκολ στο πρωτάθλημα, έκπληξη στο κύπελλο #Roume

Ανέλυσε το αυριανό κουπόνι και βρήκε ευκαιρίες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Αγγλίας για τα προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλημέρα Κουβανέζοι. Στα ίδια μείναμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με μεγάλη ατυχία στις χαμένες μας επιλογές. Παρόλα αυτά, το διάβασμα ήταν καλό και μακροπρόθεσμα αυτό φέρνει κάποια σημαντική ανταμοιβή. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι βλέπουμε στα σημερινά μας προγνωστικά, τα οποία επικεντρώνονται στις δύο διοργανώσεις των Άγγλων.

Παλεύουν απέναντι στα κανόνια οι «Χωριάτες»

Εκκίνηση στο Μπέρμιγχαμ και το Βίλα Παρκ, εκεί όπου η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ. Σε πολύ καλό φεγγάρι παρά την ήττα τους από τη Λίβερπουλ οι «κανονιέρηδες», παλεύουν για την έξοδό τους στο UEFA Champions League της επόμενης χρονιάς και θαρρώ πως θα τα καταφέρουν. Είναι δυνατοί μπροστά, με πολύ ποιότητα παρά το νεαρό της ηλικίας των Σάκα – Μαρτινέλι – Έντεγκαρντ, ενώ και πίσω ο Αρτέτα έχει καταφέρει να τους ισορροπήσει. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, είναι σίγουρα καλύτεροι με τον Τζέραρντ από ότι ήταν με τον Σμιθ, όμως παρουσιάζουν ακόμα κενά στο παιχνίδι τους και κυρίως στην αμυντική γραμμή. Μπροστά κάνουν ζημιές, με τον Φιλίπε Κοουτίνιο να μοιάζει αναγεννημένος και τους Μπουεντία – Ινγκς – Γουότκινς να παραμένουν επικίνδυνοι.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Εκτίμηση: Είναι ύπουλη αυτή η έξοδος για την Άρσεναλ, αν και είναι το φαβορί. Η ατμόσφαιρα του Βίλα Παρκ και το πάθος που βγάζει η ομάδα του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ κάνουν το ματς πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πως θα έχει γκολ και από τους δύο, αφού οι επιθέσεις είναι καλύτερες από τις άμυνες, για αυτό θα πάω στο αμφίτερμα σε συνδυασμό με το όβερ στο 2,18 στη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr.

Με ωτοστόπ και ζόρι στο Ρίβερσαϊντ

Πάμε και στο ματς του κυπέλλου, εκεί όπου η Μίντλεσμπρο της Championship αντιμετωπίζει την ταλαιπωρημένη Τσέλσι. Από χίλια κύματα έχουν περάσει οι «Μπλε» το τελευταίο διάστημα μετά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς. Πολύ παρασκήνιο υπάρχει και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού το – αστείο κατ’ εμέ – αίτημα της Τσέλσι για να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της αδυναμίας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης να πουλήσει τα εκτός έδρας εισιτήρια, συναντήθηκε με σκληρή ανακοίνωση της «Μπόρο» και απόρριψη από την FA. Δέκα ώρες ταξίδι με πούλμαν θα κάνουν οι Λονδρέζοι, με τους παίκτες να πληρώνουν την βενζίνη (!), για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που ήδη έχει πετάξει έξω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Εκτίμηση: Ναι, η Τσέλσι παραμένει φαβορί, όμως οι δυσκολίες σίγουρα θα την επηρεάσουν. Χωρίς άγχος θα παίξει η «Μπόρο», η οποία έχει πάει ήδη κόντρα στα προγνωστικά στη διοργάνωση, έχοντας βρει τη συνταγή της επιτυχίας απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Ποντάρω στο ότι θα προβληματίσει τους «Μπλε» με ένα πιο… fun bet, ρίχνοντας κάτι λίγα στο Χ σε απόδοση 4,25 στο Pamestoixima.gr.

Combo
14:30
Άστον Βίλα - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2.5
2.18
BET: 15 units
Fun Bet
19:15
Μίντλεσμπρο - Τσέλσι
Χ
4.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις