Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις. Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Μπήκαμε στη τέταρτη εβδομάδα για το Golden 21 με τα ευρωπαϊκά να είναι στο παιχνίδι, μαζί με τα πρωταθλήματα. Και αν δε πρόλαβες το ευρωπαϊκό τριήμερο, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γκρόιτερ Φιρτ – Φράιμπουργκ: Το διασκεδάζει πλέον η Φιρτ έχοντας αποδεχτεί το θέμα υποβιβασμός. Διασύρθηκε από τη Λειψία και αναμενόμενα θα εμφανιστεί πιο μαζεμένη. Η Φράιμπουργκ συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της και προέρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Φυσικά φαβορί οι φιλοξενούμενοι που σκοράρουν ακατάπαυστα, μπορεί να βοηθήσει η χαλαρή Φιρτ σε αυτό, με ταβάνι θεωρώ τα 3-4 γκολ.

Τβέντε – Τσβόλε: Από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Άλκμααρ προέρχεται η Τβέντε, που είναι σε απόσταση αναπνοής από τη 3η θέση. Η Τσβόλε το παλεύει για τη σωτηρία, αλλά αποτελεί τη χειρότερη ομάδα στη λίγκα. Η Τβέντε είναι το μεγάλο φαβορί, η Τσβόλε είναι αισίως βελτιωμένη, λογικά δε θα ξεφύγει το θέμα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αντβέρπ – Ζούλτε Βάρεγκεμ: Το παλεύει για τριάδα η βελτιωμένη στο δεύτερο γύρο Αντβέρπ, αλλά η ήττα από τη 3η Άντερλεχτ την έριξε στη 4η θέση. Οι τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία δεν βοηθούν τη κατάσταση της. Η Ζούλτε θεωρητικά δε θα κινδυνέψει, αλλά οφείλει να κυνηγήσει βαθμούς. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και η εκτός έδρας παρουσία της Ζούλτε δε νομίζω να κρατήσουν το σκορ χαμηλά. Πάντως θεωρώ πως θα υπάρξει ταβάνι στα τέσσερα τέρματα.

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα: Από τη συντριβή και τον αποκλεισμό από το Champions League η Γιουβέντους. Θα ψάξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, απέναντι στην ουσιαστικά υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, προφανώς δε τίθεται θέμα φαβορί, απλά ελπίζω να μυ ξεφύγει από τα 3-4 τέρματα.

Λέστερ – Μπρέντφορντ: Δεν πατάει καλά η Λέστερ, αλλά κακή μπάλα δε πάιζει. Η Μπρέντφορντ αισίως αρκετά ανεβασμένη, έχει συμπληρώσει δύο σερί νίκες με πειστικές εμφανίσεις. Ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και με κίνητρο για τη νίκη εκατέρωθεν. Θεωρώ θα δούμε παιχνίδι με γκολ, με το εύρος του στα δύο με τέσσερα τέρματα.

Καντίθ – Βιγιαρεάλ: Αγώνα κάνει για να μείνει στη κατηγορία η Καντίθ. Εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα κυνηγάει όλα τα παιχνίδια της. Η Βιγιαρεάλ έρχεται από το θρίαμβο στο Τορίνο και τη πρόκριση στους «8» του Champions League. Δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι με τη πάντα κυνική Βιγιαρεάλ, οπότε σε ένα εύρος 2-3 τερμάτων είμαστε καλά.

Μπενφίκα – Εστορίλ: Τεράστια πρόκριση για τη Μπενφίκα εις βάρος του Άγιαξ στο Championw League. Πρέπει να μαζέψει τη διαφορά από τη πτώτη δυάδα, μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Εστορίλ ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά με μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία δεν τη λες και σε καλή κατάσταση. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι μαζεμένοι φιλοξενούμενοι δε θα αφήοσυν το σκορ να ξεφύγει. Από τα δύο μέχρι τα τέσσερα τέρματα η εν λόγω αναμέτρηση.

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 19-20/3 για το Golden 21.
Σάββατο 19/316:30Γκρόιτερ Φιρτ – Φράιμπουργκ
Σάββατο 19/321:00Τβέντε – Τσβόλε
Σάββατο 19/321:30Αντβέρπ – Ζούλτε Βάρεγκεμ
Κυριακή 20/316:00Λέστερ – Μπρέντφορντ
Κυριακή 20/316:00Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα
Κυριακή 20/317:15Καντίθ – Βιγιαρεάλ
Κυριακή 20/320:00Μπενφίκα – Εστορίλ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις