Προκρίνονται οι φιλοξενούμενοι

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από Europa και Conference League με αποδόσεις που φτάνουν τον τετραπλασιασμό έχει ο Μακράκης

Η Πέμπτη έτσι όπως έγινε φέτος είναι ο παράδεισος του στοιχήματος, θυμίζοντας σαββατοκύριακο. Δύο διοργανώσεις και 16 ματς περιμένουν να τα αναλύσουμε και να δώσουμε προγνωστικά στοιχήματος. Θα δούμε ένα παιχνίδι από κάθε διοργάνωση.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γάνδη – ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Πήρε το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και του μένει να το υπερασπιστεί. Οι Βέλγοι εγχώρια συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση συμπληρώνοντας πέντε σερί νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απουσίες που επηρεάζουν όμως την μεσοεπιθετική τους γραμμή. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 22 παιχνίδια, δεν πιστεύω ότι θα ηττηθεί, θα κρατήσει την ισοπαλία και θα προκριθεί στα προημιτελικά.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπέτις

Η Άιντραχτ πήρε τεράστιο διπλό στην Ισπανία πριν μία εβδομάδα εκμεταλλευόμενη την κακή φόρμα της Μπέτις. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επανήλθε πρόσφατα στις νίκες απέναντί στην Μπιλμπάο. Μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες, με τους Γερμανούς όμως να παρουσιάζουν σημαντικές περιόδους αστάθειας στην απόδοσή τους. Επίσης η Μπέτις τα πάει εξαιρετικά εκτός, την ώρα που οι γηπεδούχοι έχουν από τα χειρότερα εντός έδρας ρεκόρ στην Bundesliga. Στα αρνητικά της Μπέτις αυτή την στιγμή είναι οι απουσίες της στα μετόπισθεν.

Παρόλα αυτά σε απόδοση άνω του τετραπλασιασμού αξίζει να ρισκάρουμε στην πρόκρισή της. Δεν είναι κάτι ακραίο αν σκεφτούμε ότι χρειάζεται απλά ένα γκολ, για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

Μονό
22:00
Γάνδη - ΠΑΟΚ
Χ
3.73
BET: 20 units
Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπέτις
Πρόκριση: Μπέτις
4.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις