Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ με bet builder και ειδικά στοιχήματα

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά

Τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League βρίσκουν απόψε κάτοχο σε Τορίνο και Λιλ.

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο Τορίνο (22:00) και οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από τον πρώτο αγώνα. Το 1-1 στην Ισπανία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων, που αποδείχτηκαν αρκετά φειδωλοί στο επιθετικό κομμάτι. Με δεδομένο πλέον ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, η ομάδα θα που νικήσει στο Τορίνο, θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στο πρωτάθλημα μετράει συνεχόμενες νίκες κι έχει μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Τελευταία, επικράτησε 3-1 της Σαμπντόρια εκτός έδρας, χάρη σε δύο γκολ του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας. Γενικότερα τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο μετράει 14 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ 1:1.93 Χ:3.45 2:4.10

Αρκετά δύσκολο φαντάζει το έργο της Βιγιαρεάλ στην βόρεια Ιταλία, αφού καλείται να κερδίσει για να συνεχίσει. Οι Ίβηρες θα επιχειρήσουν να κάνουν την υπέρβαση αποκλείοντας τη Γιουβέντους, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον τους. Πάντως, μακριά από την έδρα τους είναι αρκετά αποδοτικοί και επικίνδυνοι. 

Στο Champions League το σύνολο του Ουνάι Έμερι εκτός μετράει δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ταξίδια του. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, προέρχεται από οριακή νίκη με 1-0 επί της Θέλτα. Με αυτό τον τρόπο η Βιγιαρεάλ παρέμεινε στην 7η θέση και πλησίασε την ευρωπαϊκή εξάδα, απ’ την οποία απέχει δύο βαθμούς. 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις