Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 16/3) – Τα φώτα σε Champions League και Λονδίνο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 16/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ντόρτμουντ – Μάιντζ (19:30): Εξ αναβολής παιχνίδι, μετά τη διασπορά λόγω covid που άφησε και τις δύο ομάδες με προβλήματα. Πέντε συνεχόμενες νίκες εντός έδρας έχει συμπληρώσει η Μάιντζ, ενώ έχει μόλις μια ήττα μέσα στη σεζόν στην έδρα της. Η Ντόρτουντ συνεχίζει να έχει αστεία αμυντική συμπεριφορά, αλλά έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε 56 από τις τελευταίες 57 αναμετρήσεις της στη Bundesliga. Προφανώς το goal/goal & over 2,5 στο 1.95 στη pamestoixima, έχει αξία.

Μπράιτον – Τότεναμ (21:30): Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και δεν έχουν βρει σκορ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε. Η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν ήταν τόσο κακή όσο μαρτυρά το σκορ. Γενικά αμυτνικά καμία από τις δύο δεν πείθει. Αν βάλουμε και στην εξίσωση ότι η ποιοτική Μπράιτον δε γίνεται να συνεχίσει χωρίς να σκοράρει, το over 2,5 στο 2.09 της novibet αποκτά αξία.

Λιλ – Τσέλσι (22:00): Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι «μπλε» του Λονδίνου, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Η Λιλ μετά από εκείνη την ήττα απάντησε με σερί τριών αήττητων παιχνιδιών. Πολύ δυνατοί στην έδρα τους οι «Λιλουά», δε θα΄είναι απλή υπόθεση το θέμα πρόκριση για τη Τσέλσι. Μια Τσέλσι που μαστίζεται από τα εξωαγωνιστικά προσπαθώντας να μείνει συγκεντρωμένη στους στόχους της. Το under 2,5 στο 1.86 της novibet, το πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00): Προβάδισμα πρόκρισης για τη Γιουβέντους μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι Ισπανοί συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, αλλά μακριά από το σπίτι τους χάνουν πολλή από τη δυναμική τους. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει θεματάκια με τραυματισμούς, αλλά η επιθετική ποιότητα και η έδρα αναμένω να παίξουν το ρόλο τους. Άσος στο 1.98 στη winmasters. 

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (22:15): Σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Αρτέτα, επικράτησε εύκολα και της Λέστερ. Η Λίβερπουλ μετά τη γκέλα της Σίτι μπορεί να πλησιάσει στο βαθμό τους «πολίτες». Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό, αλλά η Λίβερπουλ της έχει πάρει τον αέρα γενικότερα. Με την επιθετική λειτουργία των δύο ομάδων τα γκολ φαντάζουν σίγουρη επιλογή. Αλλά η παράδοση μεταξύ τους θέλει γενικά καθαρά σκορ και παιχνίδια στο όριο. Σε τιμές αουτσάιντερ το under 2,5 μπαίνει στις επιλογές μου.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις