Conference League: Θα γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη;

Conference League

Conference League: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Γάνδη στο Βέλγιο, στη ρεβάνς του 1-0 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, ελληνική ομάδα διεκδικεί την παρουσία της στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στη φάση των «16» του UEFA Conference League και έχοντας επικρατήσει με 1-0 της Γάνδης στο πρώτο παιχνίδι, φιλοδοξεί να βρεθεί στην οχτάδα.

Ο δικέφαλος του βορρά θα χρειαστεί να αγωνιστεί δίχως τους τιμωρημένους Κούρτιτς και Ζίφκοβιτς στο Βέλγιο, αμφότεροι βασικοί. Παράλληλα, Σάστρε και Ζαμπά βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για το επόμενο εξάμηνο. Παράλληλα, οι Βέλγοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους Θεσσαλονικείς δίχως προβλήματα απουσιών.

Περίεργο το σετ των αποδόσεων. Φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Γάνδη, με τον άσο να πλασάρεται στο 1.70. Παράλληλα, η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.70, ενώ η νίκη της ελληνικής ομάδες βρίσκεται στο 5.00. Ωστόσο, ο δικέφαλος του βορρά είναι φαβορί στις αποδόσεις πρόκρισης. Η παρουσία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στην οχτάδα πληρώνει 1.78, έναντι του 2.05 των Βέλγων.

Αουτσάιντερ τόσο το over 2,5 όσο και το goal/goal στον αγώνα. Το πρώτο πλασάρεται σε απόδοση 2.18 και το δεύτερο στο 2.07, ενώ τα… αντίστροφα σημεία πλασάρονται σε αποδόσεις 1.70. Οπως φαίνεται, οι νόμιμε στοιχηματικές εταιρίες δεν πιστεύουν σε θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις