Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με Ρονάλντο οδηγό

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης:

Με τη σπουδαία ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης, ασχολείται σήμερα το Bet of the Day.

Μια ακόμη θέση στους «8» ψάχνει κάτοχο σήμερα στην Αγγλία, στη μάχη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Bet of the Day, έχει όλες τις λεπτομέρειες της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης.

  • Γήπεδο «Όλντ Τράφορντ» (74140), Αγγλία.
  • Διαιτητής ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίνσιτς.
  • Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».
  • Αήττητη παραμένει η Γιουνάιτεντ στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο Champions League.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεπορτάζ: Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Γιουνάιτεντ κόντρα στη Τότεναμ. Όχι μόνο ανάσανε βαθμολογικά και συνεχίζει να ασκεί πίεση, αλλά δείχνει να ξεπερνά το κακό μομέντουμ. Μεγάλη ευκαιρία να φτιάξει θετικό μομέντουμ τώρα, με ενδεχόμενη πρόκριση κόντρα στην Ατλέτικο.

Απουσίες: Εκτός ομάδας συνεχίζει ο Γκρίνγουντ. Χωρίς προβλήματα λογικά η αποστολή, μετά την επιστροφή των Φερνάντες, Σο και ΜακΤόμινεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο – Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ – Πογκμπά, Φερνάντες, Σάντσο – Ρονάλντο.

Stat attack: Τουλάχιστον δύο γκολ πετυχαίνει στα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο με 2-1 κόντρα στη Κάντίθ, που της επιτρέπει να παραμένει ακόμη εντός τετράδας.  Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Σιμεόνε, που πάντως βρίσκει τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα.

Απουσίες: Πολλά τα προβλήματα με τους περισσότερους απόντες να λογίζονται ως βασικοί. Θα απουσιάσουν οι Καράσκο, Λεμάρ, Βερσάλκο, Ερμόσο, Κούνια, Βας, Κοντκόμπια και Χιμένεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνάλντο – Γιορέντε, Ντε Πολ, Κόκε, Ερέρα, Λόντι – Κορέα, Φέλιξ.

Stat attack: Από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας μόνο σε ένα δεν δέχτηκε γκολ η Ατλέτικο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Με Ρονάλντο οδηγό

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολη έδρα διαχρονικά το «Όλντ Τράφορντ», ειδικά για ομάδες που κατεβαίνουν να παίξουν με παθητικό ρόλο. Ο Σιμεόνε δε μπορεί να χτυπήσει στα ίσα το ματς και το ξέρει. Ακόμα και απέναντι στη Κάντιθ για μεγάλο διάστημα του αγώνα η ομάδα του είχε παθητικό ρόλο. Πολύ δύσκολα θα γλυτώσει την ήττα σε αυτή την έδρα.

  • Ο Ρονάλντο απέναντι στην Ατλέτικο έχει απίστευτη παράδοση σκοραρίσματος. Μετά το χατ-τρικ και τη ψυχολογία που ανέκτησε δε θα μου κάνει εντύπωση να ξαναβρεί το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
1
2.18
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Γκολ Ρονάλντο
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις