Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 14/3) – Ημέρα για φαβορί

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 14/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 14/3) - Ημέρα για φαβορί

Γαλατασαράι – Μπεσίκτας (19:00): Ντέρμπι μίσους της Κωνσταντινούπολης. Έμεινε όρθια στην Καταλονία κόντρα στην Μπαρτσελόνα η Γαλατά και με το 0-0 που απέσπασε, αύξησε τις ελπίδες της να βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League. Δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα έχοντας μείνει αρκετά πίσω. Υπάρχει στόχος για την Μπεσίκτας, η οποία θέλει τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League. Στους «μπλαουκγράνα» το μυαλό της «τζιμ μπομ», ευκαιρία για την Μπεσίκτας. Στο 2.65 το διπλό στη Winmasters.

Λάτσιο – Βενέτσια (21:45): Χωρίς την Ευρώπη να της αποσπά την προσοχή, η Λάτσιο πέρασε εύκολα από την Σαρδηνία και την Κάλιαρι με 3-0. Ο στόχος της τετράδας μοιάζει πλέον πολύ μακρινός, θα επικεντρωθεί στο εισιτήριο του Europa League. Βυθίζεται η Βενέτσια, μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι και με άμυνα που παραπαίει. Δύσκολα θα σταθεί όρθια στο «Ολίμπικο». Καθαρίζει από ημίχρονο η ομάδα του Σάρι, στο 1.90 από τη Novibet.

Νταντί Γιουνάιτεντ – Σέλτικ (21:45): Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στόχος της Σέλτικ το νταμπλ, άφησε σε τρίτη μοίρα την Ευρώπη όπου αποκλείστηκε από την Μπόντο Γκλιμτ. Μπορεί να κοντράρει έως ενός σημείου η αξιόμαχη Νταντί Γιουνάιτεντ, αλλά όταν διακυβεύονται προκρίσεις, οι «καθολικοί» δεν αστειεύονται. Αξιοπρόσεκτο το combo διπλού με over στο 1.80 της Stoiximan. Μπορούν να βοηθήσουν και οι γηπεδούχοι στο σκορ.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Σε θετικό μουντ αμφότερες, με τη Σίτι βέβαια πολλά επίπεδα πιο πάνω. Μόλις δύο ήττες στα οκτώ τελευταία για την Πάλας κι αυτές από Λίβερπουλ και Τσέλσι. Κόλλησε στο 0-0 η ομάδα του Πεπ κόντρα στη Σπόρτινγκ. Σαφέστατα ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκουν στους «πολίτες». Μπορεί ωστόσο να βρει γκολ και η ομάδα του Βιεϊρά. Στο 2.02 το goal/goal στο PameStoixima.

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Απέδειξε ξανά, γιατί είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης η Ρεάλ. Δεν πτοήθηκε από το 0-1 του Εμπαπέ και με χατ τρικ του τεράστιου Καρίμ Μπενζεμά, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Προελαύνει και στο πρωτάθλημα και αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει από τη Μαγιόρκα παρά το γεγονός πως οι νησιώτες παρουσιάζονται μαχητικοί. Σωστό το διπλό της «βασίλισσας» στο 1.53 από το PameStoixima.

Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ (22:15): Πήρε το μάθημά της η Σπόρτινγκ και αυτή τη φορά κράτησε στην ισοπαλία τη Μάντσεστερ Σίτι. Επικεντρώνεται πλέον στο κυνήγι της Πόρτο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μορεϊρένσε, μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία κι αυτό μάλιστα κόντρα στην ουραγό Μπελενένσες. Επαγγελματική νίκη θα ψάξει ο Αμορίμ. Διπλασιάζει το combo διπλού με under 3,5 στην Betshop.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις