Αλώβητη στο Τορίνο

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Θάνος Κούρος μελετά το σημερινό κουπόνι και έχει δύο επιλογές στο πρόγραμμα του.

Καλημέρα στους αναγνώστες της στήλης. Τραγικό Σάββατο, καμία επιλογή δεν επιβεβαιώθηκε. Σε άλλες ήμασταν άτυχοι, άλλες ήταν κακές εκτιμήσεις. Εν πάση περιπτώσει δεν έχει νόημα να στεκόμαστε άλλο με τα χθεσινά. Φρέσκα κουλούρια λοιπόν και πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά στο Ολυμπιακός – Άρης

Πρεμιέρα για τα play offs της ελληνικής Super League με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Άρη μια μόλις εβδομάδα μετά την μεταξύ τους συνάντηση στην Θεσσαλονίκη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και πρακτικά έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με την επιστροφή των έξι βαθμών μπήκαν στην τετράδα και θα δώσουν μάχη για την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για τον Άρη απουσιάζουν οι Γκαρσία, Μπεναλουάν και Μαντσίνι.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Εκτίμηση: Μπορεί το κίνητρο των φιλοξενούμενων να είναι μεγαλύτερο αλλά θα μου φανεί πολύ περίεργο να μην κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον ίδιο αντίπαλο δύο σερί φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει εγωισμό και θα πάρει το παιχνίδι, το οποίο περιμένω σχετικά κλειστό. Άσο και under 3,5 στο 1.94 του PameStoixima.

Τορίνο – Ίντερ

Τορίνο εναντίον Ίντερ σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί κόντρα στην Μπολόνια, χωρίς όμως να καταφέρουν να επικρατήσουν. Έτσι έφτασαν τα έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Από την άλλη η Ίντερ αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στο Champions League με ψηλά το κεφάλι, παρότι κέρδισε στο «Άνφιλντ» και ανέβασε την ψυχολογία της.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο, αλλά η Ίντερ θεωρούμε ότι έχει την ποιότητα να πάρει το παιχνίδι. Χωρίς την Ευρώπη πλέον οι «νερατζούρι» στρέφονται αποκλειστικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όπου θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Διπλό και under 3,5 στο 2.37 του PameStoixima. Νέα απώλεια θα φέρει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας.

Combo
19:00
Ολυμπιακός - Άρης
1 & under 3,5
1.94
BET: 20 units
Combo
21:45
Τορίνο - Ίντερ
2 & under 3,5
2.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις