Άμυνα? Άγνωστη λέξη…

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Θάνος Κούρος εμβαθύνει στο σημερινό κουπόνι και καταλήγει σε τρεις επιλογές από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χαίρεται και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Φτάσαμε αισίως στο Σάββατο, με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να γεμίζουν μεσοβδόμαδα το κουπόνι και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να επανέρχονται. Η στήλη της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε κατά το ήμισυ με τις Αταλάντα και Λεβερκούζεν να μας πληρώνουν από το 25′, αλλά τη Γουλβς να κερδίζει μεν, αλλά με 4-0, ούτως ώστε να χαθεί το combo μας. Περίμενα επικράτηση των γηπεδούχων αλλά όχι με τέτοια άνεση. Εν πάση περιπτώσει, κακώς έμπλεξα με combo, αφού ο άσος του 1,80 αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από τίμιος. Πάλι μακρυγόρησα όμως, πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σαλερνιτάνα – Σασουόλο:

Σαλερνιτάνα εναντίον Σασσουόλο λοιπόν σήμερα στις 16:00 στο «Nissan Stadium». Μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας οι γηπεδούχοι, παλεύουν ορισμένα παιχνίδια αλλά φαίνεται κάτι παραπάνω από απίθανο να καταφέρουν να «σώσουν» την κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα διασύρθηκαν με 5-0 από την Ίντερ, παρότι νωρίτερα είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά το κακό τους ξεκίνημα δεν τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα για ευρωπαϊκή έξοδο. Η επιθετική τετράδα Μπεράρντι- Σκαμάκα- Ρασπαντόρι- Τραορέ αποτελεί μια από τις καλύτερες της κατηγορίας και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε κάθε αντίπαλο, πόσο μάλλον στον συγκεκριμένο.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, και από την στιγμή που η Σασσουόλο «φορμαρίστηκε» πολύ δύσκολα θα χάσει την νίκη. Το διπλό με over 1,5 στο 2,02 στο PameStoixima.gr αφού πολύ δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά τους φιλοξενούμενους η Σαλερινιτάνα.

Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ – Χέρτα Βερολίνου

Μεταφερόμαστε βορειότερα και συγκεκριμένα στη Γερμανία για την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Χέρτα. Τι μπορείς να πεις για αυτές τις ομάδες φέτος; Πραγματοποιούν πολύ κακή πορεία, και βρίσκονται σταθερά εκτός 10αδας με την φιλοξενούμενη μάλιστα να βρίσκεται και εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Διαθέτουν δύο από τις τρεις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 51 και 58 γκολ αντίστοιχα σε 25 παιχνίδια. Το ματς παρουσιάζεται σαν τελικός για τον προπονητή της Γκλάντμπαχ, αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα γερμανικά μέσα αναφέρουν πως δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Εκτίμηση: Προφανώς και θα επιλέξω κάποιο σημείο με γκολ, αλλά το goal goal & over είναι χαμηλό στα μάτια μου, ενώ το goal goal & over 3,5 ίσως υπερβολή για τα δεδομένα του ματς. Βασιζόμενος στα στατιστικά των δύο ομάδων και βάσει αποδόσεων βρίσκω την μεγαλύτερη αξία στο Goal/goal ημιχρόνου, το οποίο πληρώνει 3,60 στο PameStoixima.gr.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ:

Ντέρμπι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ όπου η τοπική Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί και δίνουν μάχη για την έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Ράγκνιγκ απογοητεύει και φέτος, πραγματοποιώντας μέτρια πορεία. Η Τότεναμ αν και ξεκίνησε άσχημα, δείχνει το τελευταίο διάστημα να βρίσκει τα πατήματα της, με τον Αντόνιο Κόντε, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα προπονητικά, να έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 4-1 από τη Σίτυ στο τοπικό ντέρμπι, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τις ευρείες νίκες επί των Λιντς και Έβερτον. Η Γιουνάιτεντ σίγουρα θα έχει στο μυαλό της και τον επερχόμενο επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκτίμηση: Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την δυσκολία του ματς για την Γιουνάιτεντ. Η Τότεναμ είναι καλή ομάδα και εσχάτως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Έχει πολύ ισοπαλία μέσα το ματς, δύσκολα βλέπω να ξεφεύγει το σκορ, Χ2 και under 3,5 σε απόδοση 2.33 στο PameStoixima.gr νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Μονό
16:00
Σαλερνιτάνα - Σασουόλο
2 & over 1,5
2.02
BET: 20 units
Μονό
19:30
Γκλάντμπαχ - Χέρτα Βερολίνου
Goal/goal στο 1ο ημίχρονο
3.60
BET: 15 units
Combo
19:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
X2 & under 3,5
2.33
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις