Μια νίκη να τελειώνει

Μια νίκη να τελειώνει

Καλημέρα.

Η προτελευταία αγωνιστική του Campionato και ο τελικός του κυπέλλου Τουρκίας δίνουν ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα.

Πάμε πρώτα στην Ιταλία. Αφού οι αγώνες δε γίνονται ταυτόχρονα, αναγκαστικά θα πάμε σε σενάρια, όπως ας πούμε αυτό που περιλαμβάνει διπλό της φορμαρισμένης Μίλαν στη Γένοβα. Σ΄αυτή την περίπτωση οι «ροσονέρι» μειώνουν τη διαφορά από την πέμπτη θέση στον έναν βαθμό και πλέον η Ρόμα θα θέλει μόνο τη νίκη, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Φονσέκα δυσκολεύτηκε στο ματς με τη Φιορεντίνα, αλλά με αμφισβητούμενο πέναλτι πήρε τη νίκη. Έστω και αν δεν ήταν καλή, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο της. Η Τορίνο δεν κέρδισε κανένα από τα τρία τελευταία ματς, αλλά κατάφερε να σωθεί λόγω της ανικανότητας της Λέτσε. Σήμερα είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα που ενδεχομένως να έχει σοβαρό κίνητρο. Κρατάω το διπλό στο 1.67, το οποίο θα με απασχολήσει περισσότερο, αν έχει κερδίσει νωρίτερα η Μίλαν.

Η Τράμπζονσπορ διεκδίκησε με πάθος το πρωτάθλημα, αλλά στο κρίσιμο σημείο ντεφορμαρίστηκε. Πιθανώς να την επηρέασε και ο επικείμενος αποκλεισμός της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε πριν τη διακοπή. Αντίθετα, η μικρούλα Αλάνιασπορ έδειξε μεγάλο σθένος και κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Europa League. Σήμερα θέλει να σηκώσει τον πρώτο της τίτλο και να γράψει ιστορία. Το κίνητρο της είναι ομολογουμένως τεράστιο και στο 2.05 θα την κρατήσω για κατάκτηση του κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις