Μονακό – Εφές: Με ειδικά στο «Πριγκιπάτο»

Προγνωστικά Euroleague

Ποντάρουμε στο Μονακό - Εφές με ειδικά στοιχήματα. Με φόντο την οκτάδα συγκρούονται δυο ομάδες με επιθετικό ταλέντο.

Το Bet of the Day μπασκετίζει απόψε και ασχολείται με την αναμέτρηση Μονακό – Εφές στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στάδιο:Salle Gaston Médecin

Χωρητικότητα: 4.090

Διαιτητές: Ιερεθουέλο, Νέντοβιτς, Ζαμόσκι

Μεταξύ τους παράδοση: Μόλις μία αναμέτρηση έχει διεξαχθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες, αυτή του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι Τούρκοι επικράτησαν με 98-77.

 

Μονακό

Θέση: 8η με ρεκόρ 14-14

Ρεπορτάζ: Ήττα στη Βαρκελώνη με 88-83 σε ένα παιχνίδι που πάλεψε μέχρι το τέλος. Στο όριο της οκτάδας και οφείλει να παλέψει κάθε παιχνίδι για να καταφέρει να μπει στα play offs. Δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της μέχρι στιγμής, με πέντε νίκες σε δέκα παιχνίδια. Παίζει μπάσκετ με ρυθμό και διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στη διοργάνωση.

Stat attack: Σουτάρει μ.ό. 22,5 τρίποντα ανά παιχνίδι. Όσο οξύμωρο κι αν φαίνεται, με τον Τζέιμς στην οργάνωση σε μεγάλα διαστήματα, παίζει ορθολογικό μπάσκετ, με ελάχιστα «τραβηγμένα» σουτ και εκμεταλλεύεται τον Μοτεγιούνας και τους υπόλοιπους αθλητικούς ψηλούς της.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικός απών ο Άντζουσιτς.

Εφές

Θέση: 7η με ρεκόρ 14-13

Ρεπορτάζ: Φαίνεται να ευνοείται από τις εξελίξεις με τις ρωσικές ομάδες. Ωστόσο αγωνιστικά δεν έχει φτάσει τα στάνταρ της περσινής χρονιάς. Ήττα στην έδρα της Μπασκόνια προχθές σε εξ αναβολής αναμέτρηση με 87-74. Δυσκολεύεται εκτός έδρας φέτος με μόλις τρεις νίκες σε έντεκα αγώνες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Stat attack: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια μόνο αν τους διαβάζεις σωστά. Πρώτη στο σύστημα αξιολόγησης η ομάδα του Αταμάν, αλλά 11η στην αντίστοιχη κατάταξη της αμυντικής παρουσίας.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο Σιμόν.

Μονακό - Εφές: Με ειδικά στο «Πριγκιπάτο»

Εκτίμηση: Παιχνίδι υψηλού ρυθμού λέει η λογική. Θα δούμε πιθανότατα μεγάλο σκορ, όμως το όριο έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες. Για νικητή, ποιον να εμπιστευτείς! Συνεπώς θα πάμε με ειδικά. Πρώτο ποντάρισμα στο under εκτελεσμένων τριπόντων της Μονακό. Σουτάρει σχεδόν 22,5 και το line είναι στο 24,5. Δεύτερη επιλογή ένα από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Εφές με πολλά διψήφια παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Τον βολεύουν αυτά τα παιχνίδια τον Μπομπουά, γι’ αυτό και θα πάμε στο over 10,5 των πόντων του.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Μονό
21:00
Μονακό - Εφές
Μπομπουά over 10,5 πόντοι
1.87
Μονό
21:00
Μονακό - Εφές
Μονακό under 24,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις